BİLECİK BELEDİYESPOR BÖLGESEL LİGE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) A Grubu 17. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, sahasında İstanbulspor'a 93-47 mağlup oldu.

08 Şubat 2015 Pazar 14:36
3934 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR BÖLGESEL LİGE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

 Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) A Grubu 17. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, sahasında İstanbulspor'a 93-47 mağlup oldu.  

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki maça iyi başlayan İstanbulspor arka arkaya bulduğu üçlük atışlar ile skoru bir anda 11-2 getirirken, ilk periyot 7-21 skorla İstanbulspor üstünlüğü ile kapandı. İkinci periyota hırslı başlayan Bilecik Belediyespor, baş hakeminin verdiği teknik fauller ve Cemal Uysal bir anda 4 faule ulaşmanın ardından oyundan düştü.

 

 

Yaşanan bu olumsuzluklar sonrası ilk yarının sonunda İstanbulspor soyunması odasına 24-42 skorla gitti. Üçüncü periyotta da iyi oyun sergileyen İstanbuspor Hakan Eryüz ve Koral Uzunhasan'ın bulduğu üçlükler ile skoru 37-74 getirdi. 

 

 

 

Bu skorla üçüncü periyot geçildi. Son periyota da iyice oyundan düşen Bilecik Belediyespor, Özer Başsezgin'in oyundan diskalifiye olması ve Volkan Mehmet Saday 2 tane sportmenlik dışı faul aldığı için oyundan çıktılar. Bu olaylar sonrası iyice oyundan düşen Bilecik Belediyespor maçı 93-47 kaybetti. 

 

 

  Maç sonunda taraftarların maçın hakemlere verdiği kararlardan dolayı çok itiraz ederken, maçın gözlemcisi güvenlik güçlerinden önlem almalarını istedi. Bu olayların ardından her iki takım baş antrenörü ve sporcular basın açıklaması yapmazken, maçın hakemleri maç sonunda Bilecik Belediyespor'lu teknik heyetin elinin sıkmayarak soyunma odasına gitti.

 

 

BÖLGESEL LİGE ADIM ADIM

 

 Ayrıca grupta bulunan ve rakibimiz olan Kuşadası Gençlikspor bu hafta kaybetmesi tek sevincimiz olurken, bu takıma devre arası takviye yapılmayarak Bölgese Lige mahkum edilmesi sağlayan tüm idareci ve yöneticilere teşekkür ediyoruz. 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 08.02.2015 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle