BİLECİK 2. AMATÖR LİG SONA ERDİ

Bilecik 2. Amatör Lig 10’uncu hafta sonucu lig tamamlanırken, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar Şampiyonluk Liginde mücadele edecek.

01 Haziran 2017 Perşembe 11:35
1742 Okunma
BİLECİK 2. AMATÖR LİG SONA ERDİ

  Bilecik 2. Amatör Lig 10’uncu hafta sonucu lig tamamlanırken, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar Şampiyonluk Liginde mücadele edecek. 

 

 

  Bilecik 2. Amatör Lig 2016-2017 Futbol sezonu A ve B grubunda yer alan 6’şar takımın çift devreli oynadığı 10 müsabaka ile sona ererken, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar Şampiyonluk Ligi’nde mücadele edecek. Bilecik grubu diye adlandırılan A grubunda Gökpınar Spor oynadığı 10 maçın 9’unu kazanıp birinde berabere kalırken 28 puanla grubu lider bitirdi. Sezona flaş transferle başlayan Küplü Spor ise;  A grubunu 7 galibiyet, 2 mağlubiyet ve beraberlikle 22 puanla grubu ikinci sırada bitirdi.

 

 

 Bozüyük grubu diye adlandırılan B grubunda zorlu müsabakalar oynanırken, Bozüyük İçköy Spor oynadığı 10 maçın 8’i kazanıp, birini kaybetti ve birini de berabere bitirdi. Bozüyük İçköy Spor bu sonuçlarla topladığı 25 puanla grubunu lider bitirdi. İkincilik için büyük mücadele yaşanırken, Karaköy ve 4 Eylül Spor ikincilik için son haftaya kadar mücadele etti.

 

 

  Son haftada lider Bozüyük İçköy Spor’la 1-1 berabere kalan Karaköy Spor puanını 19 çıkartırken, 4 Eylül Spor Cihangazi Spor’u 4-2 yenerek o da puanını 19’a çıkardı. Bu sonuçlar sonrası ikili averajda daha iyi olan Karaköy Spor grubunu ikinci bitirdi.

 

4 takım Şampiyonluk Liginde mücadele edecek

 

  Öte yandan gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar Şampiyonluk Liginde Bilecik 1. Amatör Lig’e çıkma için mücadele edecekler. Bu ligi ilk 2 sırada bitiren takım şampiyon olurken, 2017-2018 futbol sezonunda Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele edecek.

Son Güncelleme: 01.06.2017 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle