BİLECİK 1. AMATÖR LİG SONA ERDİ

  Bilecik 1. Amatör Lig oynanan 6 maçla sona ererken, Bilecikspor ligi mağlubiyetle kapadı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
05 Nisan 2019 Cuma 14:37
806 Okunma
BİLECİK 1. AMATÖR LİG SONA ERDİ

  Bilecik 1. Amatör Lig oynanan 6 maçla sona ererken, Bilecikspor ligi mağlubiyetle kapadı. 

  Bilecik 1. Amatör Lig 26'ncı hafta müsabakasında Bilecikspor kenttin diğer bir takımı olan Bilecik Gençlerbirliği Spor karşı karşıya geldi. Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan ligin son maçının ilk yarısında iki takım karşılıklı buldukları atakları değerlendiremediler.

 İlk yarısı 0-0'lık skorla sonuçlanan müsabakanın ikinci yarısının 70'inci dakikasında Uğur Yanık ev sahibi takım Bilecik Gençlerbirliği Spor'u 1-0 öne geçirdi.

 Bu golden 5 dakika sonra Turgay Avcı Bilecik Gençlerbirliği Spor'u 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca maçı Bilecik Gençlerbirliği Spor 2-0 kazandı.

 Bu galibiyetle puanını 19'a çıkardı. Bilecikspor ise; 47 puanla kalarak, ligi üçüncü sırada bitirdi. Ligde 69 puanla 1308 Osmaneli Belediyespor şampiyon olurken, Bayırköyspor 61 puanla ligi ikinci bitirdi. Ligde düşen takım ise; Kürespor oldu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle