BAYIRKÖYSPOR İYİ OYNADIĞI MAÇI KAYBETTİ

Bilecik 1. Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Bayırköyspor, çıktığı ilk maçta iyi oynamasına rağmen kaybetti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Haziran 2021 Pazartesi 13:40
478 Okunma
BAYIRKÖYSPOR İYİ OYNADIĞI MAÇI KAYBETTİ
banner15

Bilecik 1. Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Bayırköyspor, çıktığı ilk maçta iyi oynamasına rağmen kaybetti.


Bayırköy Şehit Ömer Halisdemir Stadı'nın BAL 2'inci bölge 5'inci grup ilk hafta müsabakasında Bayırköyspor kendi evinde Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi'ne 1-0 kaybetti. Maça iyi başlayan deplasman ekibi maçın 5'inci dakikasında Habib Uzun'un golüyle 1-0 öne geçti.

Bu skordan sonra beraberlik için atak yapan Bayırköyspor, bulduğu pozisyonları değerlendiremezken, ilk yarı Anadolu Üniversitesi'ne 1-0'lık üstünlüğü geçildi. İkinci yarı orta sahada ikili mücadele şeklinde geçerken, maçın 85'inci dakikasında bir pozisyon sonrası Bayırköysporlu futbolcular ve teknik heyet maçın orta hakemine uzun süre pozisyonun 'penaltı' olduğu iddia ederek itiraz ettiler.

Yapılan itirazlar sonuçsuz kalınca maçı Bayırköyspor 1-0 kaybetti.


Maçı, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecikspor Kulübü Başkanı Aydın Avcı, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku da izledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle