BAŞKAN ŞAHİN BİLECİKSPOR'UN YANINDA

  Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, çalışmaları kapsamında Bilecikspor Kulübü Başkanı Aydın Avcı, teknik heyet ve sporcularla tanışma toplantısında bir araya geldi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Ağustos 2019 Pazartesi 17:01
726 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN BİLECİKSPOR'UN YANINDA

  Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, çalışmaları kapsamında Bilecikspor Kulübü Başkanı Aydın Avcı, teknik heyet ve sporcularla tanışma toplantısında bir araya geldi. 

  Bilecik'te bir restoranda düzenlenen buluşmada Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, teknik heyet ve sporcuları dinledi, talep ve görüşlerini aldı.

 Bilecikspor’un, Bilecik’in büyük bir değeri olduğunu kaydeden Başkan Şahin, gerçekleştirilen toplantının tanışma ve değerlendirme için yapıldığını belirterek, belirli aralıklarla bu tür faydalı görüşmeleri gerçekleştireceklerini kaydetti.

 Bilecik Belediyesi olarak her zaman imkanları doğrultusunda sporun ve sporcunun yanında yer aldıklarını ifade eden Başkan Şahin, sporcu ve teknik heyete çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

  Kulüp Başkanı Avcı ise Başkan Şahin’e misafirperverliği ve katkıları dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.Toplantı, Başkan Şahin ve beraberindekilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Son Güncelleme: 19.08.2019 17:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turko 2019-08-20 01:21:35

sevgili baskanımm bilecikspor destek cıkk bu sehrin misyonuu vizyonu bu takımm

Avatar
bilbil 2019-08-20 10:16:12

nerde bilecikli insanlar, cocuklar, her zaman oldugu gibi kendi insanımızı dıslama ıcersıne gırdık.
gecen sene oldugu gıbı kacar gıderler bılecıklı cocuklar kalır yazık bu anlayıs ıle yıne bırsey olmaz, ne kadar cok sevıyıoruz dısardakı ınsanları komık

Avatar
Sinan 2019-08-20 23:11:07

Yüzbinlerce lira sadece Bilecikspor a harcanır, Vitra ya her zaman ki gibi yenilerseniz, hesapta verilmeli bence, bu yüzden harcamaların hepsi şeffafça kalem kalem tutulmalı, Bilecikspor belediye spor değildir. Bu yüzden tüm takımlara eşit para harcanmalı, ama ahalinin dilinde sporculara verilen paradan, kaldıkları yerden, hocalara ödenecek paraya kadar belediyenin inisiyatif aldığı ve ödemeleri gerçekleştireceği söylenmekte. Sayın başkan ya Bilecik Belediye Spor yapın ya da her takıma aynı destekleri yapın. Bu kabul edilemez bir durumdur. Lütfen harcayacaksa tüm harcamalar şeffaf olsun. Belediyenin parasıyla birileri başkanlık veya kahramanlık oynamasın. Saygılar.

banner22

resim yükleresim yükle