BAŞKAN AHMET SUBAŞI VER YANSIN ETTİ

BAŞKAN AHMET SUBAŞI VER YANSIN ETTİ " SİZ KİMİN POLİSİSİNİZ"

04 Mayıs 2014 Pazar 14:07
5205 Okunma
BAŞKAN AHMET SUBAŞI VER YANSIN ETTİ

 Bölgesel Amatör Lig (BAL) ligine yükselme maçında Bilecik Edebalispor ile Bozüyük Vitraspor arasında oynanan maçta futboldan çok yaşanan olaylar damgasını vurdu.  Atılan goller, kaçan penaltılar, verilen kartlar, yaşanan olaylar, çıkan arbedeler, yok yoktu.

Maç sonunda Bilecik Edebalispor Başkanı Ahmet Subaşı futbolcularının yanına girmek istedi. Fakat emniyet güçleri onun soyunma odasına girmesine izin vermedi. Ne olduysa bundan sonra başladı. Taraftarlar ile emniyet mensuplarından bir komser arasında yaşanan sözlü tartışma arbede yaşanmasına sebep oldu. Edebalispor Başkanı Ahmet Subaşı emniyet Müdür Yardımcısına isyan ederek ben kulübün başkanı olduğu halde soyunma odasına alınmadığını belirtti. Subaşı, “ Siz beni nasıl içeri almazsınız. Ben kulüp başkanıyım, Siz kimin polisisiniz “ diyerek sert çıkıştı.

 Maç öncesi bir çok polisin yer aldığı maç, yoğun güvenlik önlemleri arasında taraftarlar stada alıntı. Konulan alkol metre ile şüpeli taraftarlara alkol testi yapıldı. Bu yapılan güvenlik sonrası taraftarların tepkisine neden olurken, taraftar başına bir polis düşüyor espirisine neden oldu.

 

 

Son Güncelleme: 04.05.2014 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle