BAŞARILI SPORCULAR KARAMAN’I FETHETTİ

 Karaman'da düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Birinciliği müsabakalarında derece alan Bilecikli sporculara ödülleri verildi. 

30 Mayıs 2018 Çarşamba 11:57
159 Okunma
BAŞARILI SPORCULAR KARAMAN’I FETHETTİ

 Karaman'da düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Birinciliği müsabakalarında derece alan Bilecikli sporculara ödülleri verildi. 

Okul Sporları 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Birinciliği müsabakalarında özel sporcular Bilecik’i en iyi şekilde temsil ederek Karaman’ı adeta fethettiler. Karşılaşmalarda Eldegül Güler Yıldız Kızlar 300 metrede birinci ve 100 metrede üçüncü, Zeynep Gözgen Genç Kızlar 100 metrede üçüncü ve gülle atmada dördüncü, Sevgi Yanlıç Genç Kızlar uzun atlamada dördüncü, Bünyamin Zencirci Genç Erkek 400 metrede dördüncü, Barış Aladağ Yıldız Erkek 300 metre ve bin 500 metrede üçüncülük elde etti.


  Başarılı sporcuları, antrenörlerini ve sporcuların eğitim gördükleri okulların idarecilerini makamında kabul eden Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “İlimizi en güzel şekilde temsil ederek Okul sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Birinciliği müsabakalarından derecelerle dönen başarılı sporcularımıza hediyelerini takdim ettik.

 Bu başarılarından dolayı sporcularımızın eğitim gördükleri okulların idareci ve beden eğitimi öğretmenleri Yusuf Ergin ve Sedat Altun’u da tebrik ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle