BAL'DA BU HAFTA OYNANACAK MÜSABAKALAR ERTELENDİ

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, ülke genelini etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları Bölgesel Amatör Lig'i de (BAL) etkilediğini ifade ederek, bu hafta maçların tehir edildiği söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Ocak 2022 Çarşamba 13:10
71 Okunma
BAL'DA BU HAFTA OYNANACAK MÜSABAKALAR ERTELENDİ
banner15

 Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, ülke genelini etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları Bölgesel Amatör Lig'i de (BAL) etkilediğini ifade ederek, bu hafta maçların tehir edildiği söyledi.


Tosun yaptığı yazılı açıklamada, "29-30 Ocak tarihlerinde başlatılması planlanan BAL 2021-2022 ikinci yarının ilk hafta müsabakaları elverişsiz hava koşulları sebebi ile 1 hafta ileriye kaydırıldı. İlk hafta müsabakaları 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde oynanacaktır. Ayrıca, 23 Ocak 2022 tarihinde 1'inci haftası oynanan BAL 5. Bölge 1'inci grup müsabakaları 2'nci haftasından başlayarak diğer tüm gruplarda olduğu gibi fikstür tarihleri kaydırılarak devam edecektir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle