BAKAN AVCI’YA HEDİYE EDİLEN FORMA SONRASI SALON KAHKAHALARA BOĞULDU

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bilecik 5. Olağan İl Kongresini için Bilecik'e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı çiçeklerle karşılandı.

31 Ocak 2015 Cumartesi 14:35
3543 Okunma
BAKAN AVCI’YA HEDİYE EDİLEN FORMA SONRASI SALON KAHKAHALARA BOĞULDU

 Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti)  Bilecik 5. Olağan İl Kongresini için Bilecik'e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı çiçeklerle karşılandı.  

 

 

 Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan Ak Parti Bilecik 5. Olağan İl Kongresini katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, kongre öncesi yaptığı konuşmada Bilecik’te eğitim ile ilgili fazla söylenecek söz olmadığı belirterek, “Çok şükür Bilecik eğitim göstergeleri bakımından Türkiye ortalamasının ilerisinde. Biz özellikle üniversiteye girişte hangi ilin ne kadar başarılı olduğu konusunda illerin durumunu açıklıyoruz.

 

 

 Çünkü iller arasında gereksiz bir kıskançlık demeyelim de, imrenmeye yol açacağını biz biliyoruz. Hangi ilin hangi alanda hangi konuda ne kadar başarılı olduğunu, ne kadar başarısız olduğunu, ne kadar başarısızlık varsa eğer herhangi bir konuda onun sebeplerini öğretmen eksikliğinden mi, alt yapı eksikliğinden mi nereden kaynaklandığını biliyor ve tedbirlerimizi de ona göre alıyoruz.

 

 

 Bilecik çok şükür eğitimin bütün göstergeleri bakımından Türkiye ortalamasının çok ilerisinde. Ama kafi mi hayır değil? Yapacak daha çok işimiz var. Nitekim onlarla ilgili yürüyen projelerimiz var. Onları da sizler yakından bildiğiniz için burada tek tek zikretmiyorum. Ben kongremizin tekrar hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

  Konuşmanın ardından Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu Bakan Avcı’ya, arkasında Nabi Avcı yazılı 11 numaralı forma ve Bilecikspor atkısı hediye etti. Bakan Avcı'nın, “Bu formayı bana verirken verdiği mesajı anladınız mı? Ben anladım, bunun içine girmeye çalış” esprisi salonu kahkahalara boğdu.

 

 

Son Güncelleme: 31.01.2015 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle