ALTINORDU KARA KARTALA ACIMADI

Bilecik U-13 2'inci kademe Türkiye Futbol Şampiyonası gurup şampiyonu final maçında Beşiktaş'ı yenen Altınordu oldu.

06 Temmuz 2014 Pazar 17:11
2752 Okunma
ALTINORDU KARA KARTALA ACIMADI
banner15

 Bilecik U-13 2'inci kademe Türkiye Futbol Şampiyonası gurup şampiyonu final maçında Beşiktaş'ı yenen Altınordu oldu.

 Bilecik Edebali stadyumunda oynana son gün maçlarınında ilk maçı Denizli Büyükşehir Belediyespor'u, Göztepe'yi 1-0 yenerek ilk galibiyetinin alıp turnuvayı 3 puanla bitirdi. Göztepe ise turnuvada hiç galibiyet alamadan turnuvaya 0 puanla veda etti. Saat 15:30'da başlayan maç iki takımda dengeli bir mücadele verdi.

 İlk 30 dakikası golsüz sonuçlandı. İkinci yarıya atak başlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor maçın 50'inci dakikasında Oğuzhan Aydın'ın attığı gol ile durumu 1-0 getirdi. Bu dakkikadan sonra maçta başka gol olmazken maçı Denizli Büyükşehir Belediyespor 1-0 kazandı. 

Guruptaki diğer maç tam bir final havasında geçti. Beşiktaş ve Altınordu galibi bu guruptan lider olarak çıkacak olması bu maçın önemini daha da arttırdı. Saat 17:30'da başlayan maç yoğun bir spor sever taraftar altında oynandı. Maça her iki takımda atak bir futbol ile başladı.

 Karşılık bulunan pozisyonlar sonrası maçın 20'inci dakikasında Abdülkadir Çelik'in attığı gol ile Altınordu ilk yarıya sonuna 1-0 önde girdi. İkinci yarıya atak bir futbolla başlayan Beşiktaş adeta tek kale top oynadı. Maçın 35'inci dakikasında penaltı kazanan Beşiktaş defans oyuncusu Kuzeyhan Sonuç gole çevirmesi sonucu durumu 1-1 getirdi.

 

 Bu gol sonrası baskılı futbola devam eden Beşiktaş Maçın 52'inci dakikasında İlkay İşler golü ile durumu 2-1 getirdi. Bu golden sonra defansif bir oyun sergileyen Beşiktaş maçın uzatma dakikasında Buğrahan Yılmaz'ın attığı gol ile adate yıkıldı. Bu gol sonrası durum 2-2 gelirken maç bu skorla bitti ve penaltı atışlarına geçildi.

 

Penaltı atışları sonucu kullanılan penaltı atışlarında Beşiktaş Emirhan Sırkıntı, Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan Akgün'ün penaltı atışlarını gole çevirememesi sonucu maçı 5-3 kaybetti. Maçı kazanan Altınordu'da 3 penaltı atışı kurtaran kaleci Muhammet Taha Tepe maçın kahramnı oldu.

 Bu skor sonucu 3 galibiyet ile 9 puana ulaşan Altınordu, Kastamonu'daki finallere gitmeye hak etti. Oynana final maçını Bilecik Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik A.S.K.F Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve çok sayıda taraftar seyretti. Maç sonunda gurup birincisi olan Altınordu'ya birincilik kupasını Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı verdi.


 

 

 

 

Son Güncelleme: 06.07.2014 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle