YAPILAN YATIRIMLARI İNCELEDİ

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Söğüt ilçesinde yapılan yatırımları yerinde inceledi.  

01 Mayıs 2018 Salı 14:06
188 Okunma
YAPILAN YATIRIMLARI İNCELEDİ

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Söğüt ilçesinde yapılan yatırımları yerinde inceledi.  

 Bilecik genelindeki tüm projeleri yakından takip eden Vali Tahir Büyükakın, Söğüt'ü ziyaret etti. Söğüt ilçesinde yapımı devam eden yatırımları inceleyen Vali Büyükakın, "Söğüt ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden işlerimizi yerinde gördük ve son durumları hakkında bilgi aldık.

 Söğüt Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi, 112 binası ve çevre düzenlemesini tamamlayarak İl Sağlık Müdürlüğümüze teslim ettik. Toplam 3 bin 626 metrekare alana sahip Salih ve Ömer Musaoğlu İlkokulu 21 ek derslik bina yapım işinin yüzde 65'i tamamlandı. İnşallah önümüzdeki eğitim dönemine yetişecek. 100 öğrenci kapasitesiyle hizmet verecek olan pansiyon binası ve çevre düzenlemesi işi yüzde 60-65 oranında tamamlandı, çalışmaları devam ediyor” dedi.


  Vali Büyükakın inceleme gezisi sonrasında Söğüt Devlet Hastanesinde hasta ziyaretinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle