VALİ YARDIMCISI TAŞDÖĞEN, UYARDI

 Bilecik Valiliği tarafından, ilgili kurum müdürleri ve amirleri ile Bilecik sınırları içerisinde yolcu taşımacılığı yapan firma, kooperatif, şirketlerle bilgilendirme toplantısı yapıldı.  

01 Şubat 2019 Cuma 11:57
117 Okunma
VALİ YARDIMCISI TAŞDÖĞEN,  UYARDI

 Bilecik Valiliği tarafından, ilgili kurum müdürleri ve amirleri ile Bilecik sınırları içerisinde yolcu taşımacılığı yapan firma, kooperatif, şirketlerle bilgilendirme toplantısı yapıldı.  


  Bilecik Polisevi’nde yapılan toplantı Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, “Ülkemizin büyük kısmında etkisini gösteren yoğun hava koşulları trafik güvenliğini olumsuz yönde etkilemesi ile yol güzergahında meydana gelen buzlanma ve görüş mesafesinin kısalması çeşitli olumsuzluklarla birlikte trafik kazalarına sebebiyet vermektedir”  dedi.


  Yapılan toplantıda, yolcu taşımacılığı yapan firma, kooperatif, şirketlerle yol ve sürüş güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirleri almaları, özellikle yolculuklarda istisnasız yol şartlarına ve trafik kurallarına uygun araç kullanmaları, şoförler ile yolcuların kesinlikle emniyet kemeri kullanma önem vermeleri, kış şartlarına uygun lastik kullanmaları, hız ihlali yapmamaları, mevzuatın öngördüğü sayıda şoförü yolculuk esnasında araçlarında bulundurmaları, şoförlerin yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları, 10 numara yağ olarak bilinen ve araca uygun olmayan yakıtların kesinlikle kullanılmaması, trafik güvenliğini olumsuz etkileyecek her türlü davranışlardan kaçınarak trafik kurallarına uyulması hususunda gerekli bilgilendirme ve eğitim yapıldı. 


  Toplantı, yolcu taşımacılığı yapan firma, kooperatif ve şirketlerin sorun ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle