VALİ ŞENTÜRK MUHTARLARA SESLENDİ

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, 31 Mart mahalli idareler genel seçimlerinde köy ve mahalle muhtarlıklarına seçilen muhtarla bir araya geldi.  

19 Nisan 2019 Cuma 16:44
217 Okunma
VALİ ŞENTÜRK MUHTARLARA SESLENDİ

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, 31 Mart mahalli idareler genel seçimlerinde köy ve mahalle muhtarlıklarına seçilen muhtarla bir araya geldi.  


  Bilecik Valisi Bilal Şentürk, İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl İdare ve Denetim Müdürü Hakkı Elmas, daire müdürleri ile merkez köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, halkın teveccühünü kazanarak sorumluluk sahibi olmanın onurlu bir görev olduğunu vurguladı.


  “Bilecik'te kamu hizmet standartlarını hep birlikte iyi bir noktaya getireceğiz”


  Bilecik’te kamu hizmet standartlarını iyi bir noktaya getireceklerini belirten Vali Şentürk, “Bulunduğunuz yerlerde devleti temsil etme yetkisi alıyorsunuz. Dolayısıyla görevi layıkıyla yapmak gerekir. Tarafsız, objektif ve adil olmak zorundasınız. Kamu görevlilerimiz ve muhtarlarımız, bu anlayış içinde olmalıdır. Bir kural varsa hepimiz için vardır. Bilecik'te kamu hizmet standartlarını hep birlikte iyi bir noktaya getireceğiz. Bizim için en önemli değer insan ve onun hayatı.

Öncelikli görevimiz, insan hayatını, güvenliğini ve sağlığını garantiye alacak hizmetleri yüksek standartlarda sunmak. Tespit ettiğiniz aksaklıkları zamanında, doğru şekilde, ilgili yerlere intikal ettirmek ve sıkıntıların çözümü noktasında da atılacak adımlara nezaret etmelisiniz. İnsanlarımızın can ve mal güvenliğini birlikte sağlayacağız.

Kamu görevlilerimiz, devletin sahip olduğu imkan ve kabiliyetleri vatandaşa ulaştırmakla mükelleftir. Güzel hizmetlere birlikte imza atmayı arzu ediyorum. Önceliğimiz, kimsesizlerin kimsesi olabilmek noktasında devletin sağladığı imkanları, doğru yerlere ve zamanında ulaşmasını sağlamaktır” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle