VALİ ŞENTÜRK İMZAYI ATTI

  Bilecik Valisi Bilal Şentürk, korona virüs (Covit-19) salgınıyla mücadele kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubu'nda görev yapan personelin çocuklarına kitap ve çeşitli hediyeler gönderdi.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Nisan 2020 Pazar 14:35
1444 Okunma
VALİ ŞENTÜRK İMZAYI ATTI
banner15

  Bilecik Valisi Bilal Şentürk, korona virüs (Covit-19) salgınıyla mücadele kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubu'nda görev yapan personelin çocuklarına kitap ve çeşitli hediyeler gönderdi.  


 

 Vali Şentürk, Covit-19 ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda görev yapan personelin çocuklarına Türk bayrağı ve kitap ile oyuncakların bulunduğu çantalar hediye etti.

Hediye edilen kitapları da tek tek imzalayan Vali Şentürk, ''Korona virüsle mücadelede özveriyle çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu İletişim Merkezi'nde görev yapan personelimiz, çocuklarıyla ve aileleriyle fazla zaman geçiremiyorlar. Bu yıl salgın nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarımız evinde geçirmek durumunda kaldılar.  

 Biz onları çok seviyoruz, onları unutmuyoruz. Özveriyle çalışan arkadaşlarımızın çocuklarının evde zamanlarını daha anlamlı geçirmelerini sağlamak bakımından birer kitap gönderiyoruz. Daha küçük olan yavrularımıza da oyuncaklar hediye ettik. Salgın nedeniyle zorunlu olmadıkça çocuklarımızdan ve gençlerimizden dışarı çıkmamalarını istiyoruz. Bu sürecin üstesinden evde kalarak geleceğimize inancım tamdır. Bu nedenle evde kalalım. Kitap okuyalım'' dedi.  

 Vefa Sosyal Destek Grubu İletişim Merkezi'ndeki ekipler, arkadaşlarının evlerinin zilini çalarak, çocuklara kitapların ve çeşitli hediyelerin bulunduğu çantaları ulaştırdı.

 Çocuklar, Vali Bilal Şentürk'ten isimlerine yazılı kitaplar ve oyuncakları alınca mutlu olduklarını belirterek, vali amcalarına teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 26.04.2020 14:43
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle