VALİ ELBAN, "BİLECİK EKONOMİSİNİN TEMELLERİNDEN BİRİSİ TARIM SEKTÖRÜ"

Bilecik Valisi Süleyman Elban, tarım ve hayvancılık alanında gelişen, değişen teknolojiyi, metotları kullanmanın önemine dikkat çekerek, ”Bilecik ekonomisinin temellerinden birisi tarım sektörü” dedi.

17 Kasım 2016 Perşembe 08:19
1496 Okunma
VALİ ELBAN,

  Bilecik Valisi Süleyman Elban, tarım ve hayvancılık alanında gelişen, değişen teknolojiyi, metotları kullanmanın önemine dikkat çekerek, ”Bilecik ekonomisinin temellerinden birisi tarım sektörü” dedi.

 

 

 

Vali Elban, kurum ziyaretleri kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ve Müdür Yardımcısı Erkal Gedikli ile Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Elban, bir süre görüştükten sonra toplantı salonunda Bilecik'te yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında brifing aldı.

 

 

 Vali Elban, Bilecik'in tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir yerinin bulunduğunu belirterek, "Tarımın ve hayvancılık sektörünün hızlı gelişmesi, iyileşmesi ve istenilen seviyeye gelmesi için teşkilatın, gelişen ve değişen teknolojiyi ve metotları kullanması yönünde çiftçilerle her zaman birlikte olması gerekir. Çiftçilerimizi teknik açıdan desteklersek arazilerimiz daha verimli kullanılacaktır. Bilecik ekonomisinin temellerinden birisi tarım sektörü. Tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için hazırlanan projelere her zaman destek vereceğiz" ifadesinde bulundu.

 

 

 Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Son Güncelleme: 17.11.2016 08:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle