VALİ BÜYÜKAKIN’DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Şehit Kemal Ay’ın Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.  

05 Şubat 2018 Pazartesi 18:35
280 Okunma
VALİ BÜYÜKAKIN’DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Şehit Kemal Ay’ın Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.  



  Ziyarette Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Bilecik Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Müslüm Akdoğan, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İnce, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin hazır bulundu. 


  Devletin, şehit ailelerine ve gazilere büyük önem verdiğini, şehitlik ve gazilik kavramının da yüce bir makam olduğunu ifade eden Vali Büyükakın, "Vatanımıza ve istiklalimize kasteden hain düşmanlara karşı yurdumuzun her karış toprağını aziz kanlarıyla sulayan şehit ve gazilerimizin sayesinde bu vatan toprakları üzerinde özgürce yaşıyoruz. Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna kalkışanlar gerekli cevabı her zaman fazlasıyla almıştır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya, yok etmeye kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek" dedi.
  Öte yandan, şehit Kemal Ay’ın ailesi ziyaret için teşekkür ederek, Vali Büyükakın'a görevinde başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle