VALİ BÜYÜKAKIN’DAN SANAYİ KURULUŞLARINA ZİYARET

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın sanayi kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor.  

03 Nisan 2018 Salı 17:32
306 Okunma
VALİ BÜYÜKAKIN’DAN SANAYİ KURULUŞLARINA ZİYARET
banner15

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın sanayi kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor.  


  Vali Büyükakın Bilecik’in Vezirhan beldesinde faaliyet gösteren bir mermer fabrikasını ziyaret etti. Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt, Genel Müdür Emin Sıkalı ve Fabrika Müdürü Aydın Çelebi tarafından karşılanan Vali Büyükakın, bir süre görüştükten sonra üretim tesislerini gezerek, çalışanlarla sohbet etti.


  Sanayi kuruluşlarını yakından takip ettiğini ifade eden Vali Büyükakın, "İlimizde hizmet veren sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam edeceğiz. Burada işletmelerin sorunlarını, artılarını ve eksilerini daha iyi anlıyoruz. Bugün de başarılı bir tesisimizi ziyaret ettik, bilgi aldık. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


  Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Kurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Büyükakın'a çalışmalarında başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle