VALİ BÜYÜKAKIN MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLENDİ

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bozüyük ilçesinde görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. 

27 Ocak 2018 Cumartesi 11:32
328 Okunma
VALİ BÜYÜKAKIN MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLENDİ
banner15

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bozüyük ilçesinde görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. 


  Vali Büyükakın, muhtarların sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Toplantıda konuşan Vali Tahir Büyükakın açıklamasında, “Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve İçişleri Bakanımızın talimatlarıyla muhtarlar toplantımızı düzenli olarak yapıyoruz. Şimdiye kadar düzenli olarak yerleşim yerlerinde toplantılarımızı yaptık. Son iki ilçemiz kaldı bunlardan bir tanesi de Bozüyük idi. Aslında bugüne kadar Bozüyük’e çeşitli vesilelerle geldik ama muhtarlar toplantısını yapamadık. Bugüne nasipmiş. Bugün sizlere konuşma yapmaya gelmedik, sizlerin meselelerini dinlemeye geldik. Gerek kaymakamımız gerek belediye başkanımız sizin meselelerinizi zaman zaman aktarıyorlar. Sizin gıyabınızda da konuları görüşüyoruz. Zaman zaman Muratdere'de olduğu gibi yerinde bazı incelemelerde bulunuyoruz veya muhtarımız geliyor.

 Ama bugün biz sizlerle sohbet edelim meselelerinizi dinleyelim dedik. Bütün idari müdürlerimiz ve şube başkanı arkadaşlarımız buradalar, ilgili genel kurumlar buradalar. Sorunlarınızı yerinde onlarında duyması ve görmesinin ayrı bir anlamı ve önemi oluyor. Sadece bizim dinlememiz ve onlara talimat vermemiz şüphesiz yeterli olabilir ama onların bizzat sizlerle temas içerisinde olması başka bir anlam ifade ediyor. Devletin tüm birimleri burada yer alıyor. Seçilmişlerin içinde vatandaşlara en yakın olan muhtarlar da burada. Şimdi sizlerin sözlerini dinleyeceğiz, problemleri dinleyeceğiz. İnşallah ondan sonra elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.


  Vali Tahir Büyükakın’ın konuşmasının ardından muhtarlara söz verilerek sorunları dinlendi. Muhtarların özellikle köylerde uygulanan imar uygulaması ve yollarla ilgili sıkıntılı oldukları gözlendi. Muhtarların istekleri dinlenerek ilgili birim ve kurum müdürlerince gerekli notlar alınarak bilgilendirmeler yapıldı. Vali Büyükakın’a Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve ilgili kurum ve birim yetkilileri de eşlik etti.

Son Güncelleme: 27.01.2018 12:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşen 2018-01-27 12:27:34

Halkın valisi Allah ona yardımcı olsun herkesin abisi babası kardeşi oldu bilecik halkının gönlünü kaptı .

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle