ÜNİGFB TARAFTAR GRUBU ÜYELERİNDEN TANIŞMA GECESİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerden oluşan Bilecik Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler (ÜNİGFB) taraftar grubu üyeleri tanışma gecesinde bir araya geldi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
20 Aralık 2018 Perşembe 14:13
381 Okunma
ÜNİGFB TARAFTAR GRUBU ÜYELERİNDEN TANIŞMA GECESİ

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerden oluşan Bilecik Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler (ÜNİGFB) taraftar grubu üyeleri tanışma gecesinde bir araya geldi. 

  Bilecik’te bir kafeteryada düzenlenen geceye Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik ÜNİGFB taraftar grubu Başkanı Demirkan Demir, Bilecik Genç Fenerbahçeliler Başkanı Alper Badak ve grup üyeleri katıldı. ÜNİGFB taraftar grubu başkanı Demirkan Demir, teşriflerinden dolayı Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür ederek, "Başkanımız ayrıca sıkı bir Fenerbahçe taraftarı.

 Bizlere bu zaman kadar hem belediye olsun hem de Fenerbahçe taraftarı kimliliği kullanarak bizlere çok yardımcı oldu. Burada 500’e yakın üyemiz ile aktif olarak çalışan bir taraftar grubuyuz. Bundan sonrada Bilecik’te hem takımımız hem de ilimiz temsilcisi Bilecikspor için çalışmalarımıza desteklerimize devam edeceğiz" dedi.

  "Fenerbahçe tutkunu olan genç kardeşlerimizle hasbihal ettik"

  Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ise; Bilecik Belediyesi olarak gençlere her zaman önem verdiklerini ve gençlerin toplumsal yaşantımızdaki yerine değinerek, "Çalışmalarımız kapsamında bugün sabah saatlerinde öğrencilerimizle birlikte Belediyemiz Öğrenci Otağında gençlerimizle bir araya geldik, onlara konuk olduk.

 Şimdi ise, Şeyh Edebali Üniversitesi ÜNİGFB taraftar grubu kardeşlerimizle bir araya geldik. Fenerbahçe tutkunu olan genç kardeşlerimizle hasbihal ettik. Vatandaşlarımızla selamlaştık, kucaklaştık. Bir Fenerbahçeli olarak UNİGFB taraftar grubu kardeşlerimize coşkulu karşılamaları ve hoş sohbetleri sebebiyle teşekkür ediyorum" dedi.

  Bilecik Belediyesi’nin son çalışmaları ve projeleri hakkında gençlere bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, gençlerin gerek belediye çalışmaları gerek Bilecik hakkındaki bütün öneri ve projelerine açık olduklarını kaydetti. Ziyaret, Belediye Başkanı Nihat Can ve gençlerin hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son bulurken, başkan Can’a Nesrin Can’da eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle