TÜM TEDBİRLER ALINDI

Bilecik Valiliği, Ramazan Bayramında alınacak tedbirlerle ilgili açıklama yaptı.

01 Temmuz 2016 Cuma 10:22
2249 Okunma
TÜM TEDBİRLER ALINDI

  Bilecik Valiliği, Ramazan Bayramında alınacak tedbirlerle ilgili açıklama yaptı.  

 

 

  Bilecik Valisi Süleyman Elban, 4-7 Temmuz 2016 tarihlerindeki Ramazan Bayramı tatilini süresince vatandaşların huzur ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla tedbirler alındığı belirtti. Elban, "İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce görev bölgelerinde emniyet ve huzuru temin edici her türlü güvenlik önlemleri alınacak, halkın huzur ve güven içinde Ramazan Bayramını geçirmeleri sağlanacaktır. Bayram süresince her türlü sağlık tedbirleri Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğince alınacak, hastanede düzenli bir nöbet hizmeti verilmesi sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın alışverişlerini rahatlıkla yapabilmelerini sağlamak amacıyla belediyelerce gerekli tedbirler alınacak ve alış-veriş mahallerinde zabıta denetimleri yoğunlaştıracaklardır.

 

 

 Tatil süresince elektrik hizmetlerinin devamlı ve aksamadan yerine getirilmesi Osmangazi EDAŞ Müdürlüğünce sağlanacak, meydana gelebilecek elektrik arızalarının anında giderilmesi için, tamir ve bakım ekipleri oluşturulacaktır. Bayram süresince yoğun haberleşmenin olacağı düşünülerek İl Telekom Müdürlüğünce haberleşme ile ilgili her türlü teknik ve personel tedbirleri alınacaktır. Bayram süresince kutlamalarda bulunmak isteyen vatandaşların güvenle yolculuk etmelerini sağlamak amacıyla Karayolları 144. Şube Şefliği ve İl Özel İdaresince yolların devamlı açık bulundurulması sağlanacak, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca meydana gelebilecek kazaları önlemek amacıyla trafik kontrolleri yapılacak, özellikle Bozüyük-Mekece Karayolunda Bölge Trafik ekiplerince 24 saat esasına göre görev yapılacaktır. Tatil süresince meydana gelebilecek ölüm olaylarında vatandaşlarımızın cenaze ve defin işlemlerinin yapılması için Belediyeler, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve İl Müftülüğünce işbirliği yapılarak gerekli tedbirlerin alınması sağlamaktır. Bayramın huzur, barış ve güvenlik içerisinde milli birlik ve beraberlik duygularıyla kutlanması için ilgili birimlerce gerekli tedbirlerin alınması ve alınan tedbirlerin hassasiyetle yerine getirilmesi sağlanacaktır” diye belirtti.

  Öte yandan Vali Elban, yukarıda belirtilen hususlara titizlikle riayet edilmesini, alınan tedbir ve hizmetlere ilişkin meydana gelebilecek aksaklıklar ile vukuu bulması muhtemel olayların anında makamına bildirilmesini rica etti.

Son Güncelleme: 01.07.2016 10:22
Anahtar Kelimeler:
ValiBİLECİKTedbir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle