ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE İFTAR YAPTI

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Pazaryeri ilçesinde şehit yakınları ve gazi aileleriyle birlikte iftar yaptı.  

21 Mayıs 2018 Pazartesi 11:38
220 Okunma
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE İFTAR YAPTI
banner15

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Pazaryeri ilçesinde şehit yakınları ve gazi aileleriyle birlikte iftar yaptı.  


  Pazaryeri Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen iftara Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Albay Hamza Çömez, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

 İftarların birlikte olunca daha da anlam kazandığına vurgu yapan Vali Büyükakın "Bu mübarek günlerde, bir arada olmak, birlik olmak çok daha güzel, çok daha anlamlı. Sizler bu vatan için çok büyük fedakarlıklarda bulundunuz.

 Hakkınızı ödemek mümkün değil. Sizler bizlere hakkınızı helal edin. Bizleri de bir evladımız görün. Bugün burada soframıza misafir olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın" dedi.


  İftar programında tüm ailelerle yakından ilgilenen Vali Büyükakın, oruçların açılmasının ardından çocuklarla da sohbet etti. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle