ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Jandarma Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleri onuruna verdiği iftar programında bir araya geldi.  

14 Haziran 2018 Perşembe 12:46
136 Okunma
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Jandarma Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleri onuruna verdiği iftar programında bir araya geldi.  


  Vali Büyükakın, eşi Figen Büyükakın ile birlikte katıldığı iftarda, şehit aileleri ve gazilerle ilçelerde iftar programlarında bir araya geldiklerini belirterek, jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünde bu ailenin gerçek mensupları olan şehitlerin yakınları ve gazilerle bir arada olmak istediklerini söyledi. Vali Büyükakın, şöyle konuştu: 


  "Biz ne yaparsak yapalım şehitlerimizin aziz hatıralarına hiçbir şey yapmış saymıyoruz. Sadece borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Ama bu borç, istediğimiz kadar ödeyelim, ne kadar ödersek ödeyelim bitecek bir borç değildir. Ömrümüzün sonuna kadar devam edecek bir borçtur. Bu inançla ve yaklaşımla sizlerle bir arada olmaktan büyük keyif duyuyoruz. Ne gazilerimizin vatana yaptığı hizmetin karşılığını ödeyebiliriz ne de şehitlerimizin hizmetinin karşılığını ödeyebiliriz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, iyi ki var. Sizler onlar için her zaman yüreğiniz yanıyor ama bu milletin evlatları huzur ve mutluluk içerisinde bu ülkede yaşıyor. Eğer şehit ve gazilerimiz olmasaydı bir araya gelemeyecektik. Allah hepinizden razı olsun. Allah şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ramazan Bayramınızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.


  İftar programı, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Bilecik Belediye Başkanı Can'ın konuşması ve yapılan duanın ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle