OLAYLI MAÇTA SAHADAN ÇEKİLEN TAKIMIN CEZASI BELLİ OLDU

Bilecik'te hafta sonu oynanan ve 4 kırmızı kartın çıktığı olaylı maçın 90+2'inci dakikasında sahadan çekilen Gökpınarspor'un cezası belli oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
28 Mart 2018 Çarşamba 16:17
1406 Okunma
OLAYLI MAÇTA SAHADAN ÇEKİLEN TAKIMIN CEZASI BELLİ OLDU

   Bilecik'te hafta sonu oynanan ve 4 kırmızı kartın çıktığı olaylı maçın 90+2'inci dakikasında sahadan çekilen Gökpınarspor'un cezası belli oldu. 

  Bilecik 1. Amatör Lig'in 24. haftasında oynanan Gökpınarspor-1299 Edebali Kulübü mücadelesinin 90+2'inci dakikasında 1-0 önde olan konuk ekibe verilen penaltı sonrası saha içi bir anda karıştı. Yaşanan olaylar sonrası maçın hakemi 2 kişiye kırmızı kart gösterirken Gökpınarspor takımının antrenörü Cihan Uygun oyuncularını sahadan çekti.

 Yaşanan olaylar sonrası Futbol İl Temsilcisi Engin Toku tarafından yapılan açıklamada, "24 Mart 2018 Cumartesi günü Bilecik Edebali Stadı'ndan oynanan Gökpınarspor-1299 Edebali Kulübü müsabakasında Gökpınarspor'un yapmış olduğu eylemden dolayı Futbol Müsabakaları Talimatı'nın 24'üncü maddesin A bendine göre takımın hükmen 3-0 mağlubiyetine ve 3 puan silinmesine Tertip Kurulu Olarak oy birliği ile karar verilmiştir. Ayrıca maçın personel ücretlerin Gökpınarspor'un rücu edilmesinde kararı alındı" ifadelerine yer verildi.

 

  Akpınarspor da cezalardan nasibini aldı

  Toku ayrıca başka bir müsabakanın cezasını da açıklayarak, "18 Mart 2018 günü Pazar günün Osmaneli İlçe Stadı'nda ligin 23'üncü hafta müsabakası olan 1308 Osmaneli Belediyespor- Akpınarspor maçında deplasman ekibi Akpınarspor'un müsabakaya çıkmaması dolayısıyla Futbol Müsabakaları Talimatı'nın 24'üncü maddesin A bendine göre 3-0 hükmen mağlubiyetine, 3 puan silinmesine ve maçın personelin ücretlerinin ücra edilmesi Tertip Kurulu olarak oy birliği ile karar verildi" şeklinde belirtti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle