LİDER 6'DA 6 YAPTI

  Bilecik 2. Amatör Lig A Grubu'nda 6'ncı hafta sonuçlanırken, 6'da 6 yapan İl Özel İdarespor liderliği bırakmadı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Mayıs 2018 Perşembe 14:04
671 Okunma
LİDER 6'DA 6 YAPTI

  Bilecik 2. Amatör Lig A Grubu'nda 6'ncı hafta sonuçlanırken, 6'da 6 yapan İl Özel İdarespor liderliği bırakmadı.  


  Bilecik 2. Amatör Lig'de  6 takımın mücadele ettiği ve Bilecik grubu diye adlandırılan A Grubu'nda Pazaryeri temsilcisi Kınıkspor ile Bilecik temsilcisi Ertuğrulspor ligden çekilmişti. Bu takımların ligden çekilmesinin ardından 6'ncı hafta açılış müsabakaları olan Ertuğrulspor- Kürespor ve Küplüspor-Kınıkspor maçları 3-0 hükmen sonuçlandı. Ligde oynanan tek müsabaka grup lideri İl Özel İdarespor ile Yeniköyspor Bilecik Sentetik Sahada karşı karşıya geldi.

 Maça kontrolü başlayan iki takım maçın ilk yarısında bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı 0-0'lık skorla sonuçlanırken, maçın ikinci yarısına iyi başlayan  İl Özel İdarespor maçın 60'ncı dakikasında Burhan Karaoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçti.

 Bu golden 10 dakika sonra gelişen bir İl Özel İdarespor atağında Yeniköyspor bir oyuncu rakibine yaptığı sert bir müdahalesi sonrası kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kana Yeniköyspor rakip kaleye fazla gidemezken, maçın 80'inci dakikasında Melih Karaca İl Özel İdarespor'un ikinci golüne imza attı.

 Bu gol sonra maçta başka gol olmazken, İl Özel İdarespor maçı 2-0 kazandı. Bu galibiyle ile ligde 6'da 6 yapan İl Özel İdarespor puanını 18'e çıkarırken, Kürespor'da 15 puanla ikinci sırada yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle