'KESİŞME: İYİ Kİ VARSIN EREN' FİLMİNİ İZLEDİLER

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Milletvekili Selim Yağcı, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona giren 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Ocak 2022 Salı 14:40
59 Okunma
'KESİŞME: İYİ Kİ VARSIN EREN' FİLMİNİ İZLEDİLER

 Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Milletvekili Selim Yağcı, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona giren 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.


Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatlarını konu alan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi Kilis’te izleyiciyle buluşurken, kent protokolü de filmi izledi.

İlk haftasında yarım milyon kişiye ulaşan filmi Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Nurten Kızılkaya, Milletvekili Selim Yağcı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, jandarma ve emniyet personel ile öğrencilerin de aralarında bulunduğu toplulukla birlikte izledi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle