KAZANAN DOSTLUK OLDU

Sakarya U15 futbol takımı Bilecik'te Gölpazarı Belediyespor U15 takımı ile yaptığı hazırlık maçının kazanını dostluk oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Mayıs 2018 Perşembe 13:55
740 Okunma
KAZANAN DOSTLUK OLDU

 Sakarya U15 futbol takımı Bilecik'te Gölpazarı Belediyespor U15 takımı ile yağtığı hazırlık maçının kazanını dostluk oldu. 

  Geçtiğimiz ay Sakaryaspor'un daveti üzerine Ekrem Karaberberoğlu Sakaryaspor Alt Yapı Tesislerinde Sakarya U15 futbol takımı ile Gölpazarı Belediyespor U15 takımı arasında bir dostluk maçı oynanmıştı. Bu maç sonrası maçın organizasyonu sağlayan Mehmet Ali Keskin'in Sakaryalı yönetici ve altyapı hocalarını Bilecik'e davet etmesi üzerine Sakarya U15 futbol takımı Bilecik'e geldi.

 Söğüt İlçe Stadında oynanan maçın kazananı dostluk olurken, Sakaryaspor Alt Yapı Başantrenörü Tamer İlaçan Gölpazarı Belediyespor U15 takımından Nazmi Cihangir, Arif Keskin, Deniz Tarıoğlu ve Oğuzhan Keskin'i beğenerek Sakarya'ya davet etti.

 

  Bu maç sonrası maçın organizasyonu sağlayan Mehmet Ali Keskin, Sakarya U15 futbol takımı ve yöneticileri kenttin tarihi yerlerini gezdirerek, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş'u da makamlarında ziyaret ettiler.

 Böyle dostluk maçlarının devamının geleceğini söyleyen Mehmet Ali Keskin, "Ben bir Gölpazarı çocuğu olarak ilçemin genç yeteneklerini gün yüzüne çıkarmak için elimizden geleni Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ile yapıyoruz.

 Bu yapılan dostluk maçın 4 genç yetenek kardeşimiz Sakarya'ya davet edildi. İnşallah orada kendilerini ispat ederek, Sakarya U15 futbol takımı girerler" dedi.

Son Güncelleme: 17.05.2018 13:59
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle