JANDARMADAN VALİ ŞENTÜRK'E ZİYARET

Jandarma Teşkilatı, Kuruluşunun 181'nci yıldönümü nedeniyle Bilecik Valisi Bilal Şentürk'e ziyaret gerçekleştirdi.

13 Haziran 2020 Cumartesi 14:07
210 Okunma
JANDARMADAN VALİ ŞENTÜRK'E ZİYARET
banner15

Jandarma Teşkilatı, Kuruluşunun 181'nci yıldönümü nedeniyle Bilecik Valisi Bilal Şentürk'e ziyaret gerçekleştirdi.  


  Vali Bilal Şentürk, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Faruk Dirgen ve jandarma personelini kabulünde, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, jandarma teşkilatının ''Jandarma Günü''nü kutladı.


  Jandarma teşkilatının huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün  hizmet anlayışıyla görev yaptığını belirten Vali Bilal Şentürk, şunları ifade etti:


  ''Jandarma teşkilatımız, vatandaşımızın can ve mal emniyetini sağlayan, başta kırsal alan olmak üzere Türkiye'nin tamamına hizmet eden, terörle mücadelede sınır içi ve sınır ötesinde ciddi operasyonlar yapabilen bir teşkilatımızdır.

Asli görevini yerine getirirken, Korona virüs salgını sürecinde de sokağa çıkmaları kısıtlanan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan vefa sosyal destek gruplarının çalışmalarına destek olmuş, görev yaptığı her noktada milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır. Milletimizle dayanışma içinde hizmet etmekte olan jandarma teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmaları için tebrik ediyor, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında da başarılar diliyorum.''
  

 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERJandarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle