İZDES DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik'te, İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) Değerlendirme Toplantısı yapıldı.  

21 Aralık 2018 Cuma 13:11
166 Okunma
İZDES DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
banner15

Bilecik'te, İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) Değerlendirme Toplantısı yapıldı.


  Toplantı, ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla Merkez Valisi Hakan Yusuf Güner'in koordinesinde Bilecik Valiliği toplantı salonunda yapıldı.

Bilecik Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen kamu hizmetlerinin kaliteli, hızlı, verimli ve ekonomik bir şekilde sunulması, yönetimde katılımın sağlanması, vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması hedefiyle uygulanan İZDES değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda, İçişleri Bakanlığına bağlı kuruluşların taşra teşkilatlarının kurumsal yapılarının, yürüttükleri faaliyetlerin ve karşılaştıkları sorunların yerinde görülmesi, raporlanması ve merkez teşkilatıyla bağlarının güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan İZDES Projesi çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle