GELEN EMANETİ ONURLA TESLİM ALDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 'Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100'üncü Yılı Etkinlikleri' kapsamında Gaziantep'ten toprak ve bayrak getiren öğretmen Mustafa Özcan ve öğrenci Cebrail Kellecioğlu’nu makamında kabul etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Aralık 2021 Cuma 14:09
46 Okunma
GELEN EMANETİ ONURLA TESLİM ALDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 'Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100'üncü Yılı Etkinlikleri' kapsamında Gaziantep'ten toprak ve bayrak getiren öğretmen Mustafa Özcan ve öğrenci Cebrail Kellecioğlu’nu makamında kabul etti.


'Gaziantep'in Kurtuluşunun 100'üncü Yılı Etkinlikleri' kapsamında Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Türkiye'nin 80 iline Gaziantep'ten öğretmen ve öğrenciler eşliğinde toprak ve bayrak gönderildi.

Teslim aldığı bayrak ve toprağı öpen Vali Kızılkaya, bu nazik ve milli duyguları harekete geçiren etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, emaneti, onurla teslim aldığını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle