BURADA HER ŞEY ORGANİK

 Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda organik olarak üretilen ürünlerin yer aldığı tesislerde incelemede bulundu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
02 Ağustos 2019 Cuma 15:25
400 Okunma
BURADA HER ŞEY ORGANİK
banner15

   Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumunda organik olarak üretilen ürünlerin yer aldığı tesislerde incelemede bulundu. 


  Vali Şentürk, Kaymakam İbrahim Güneş ile birlikte Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumu ziyaretinde Kurum Müdürü Hakan Nihat Söyler’den hükümlülerin ürettiği organik meyve ve sebze, doğal bal, bıldırcın yumurtası, salça ve reçel gibi ürünler hakkında bilgi aldı.

 Sera ve tarlalarda da incelemede bulunan Vali Şentürk, ’’Pasif insan gücünün aktif hale getirilmesi, üretici kalınması, infaz işlemi tamamlanırken ülke ekonomisine de katkı sağlamak şartıyla Gölpazarı Açık Ceza İnfaz Kurumunun başarılı çalışmalarını yerinde gördük.

 Yeni çalışmaların da yapılabilmesi hususunda değerlendirmeler yaptık. Yöneticisi, idari personelinin uyum ve gayret içerisinde çalıştığını gözlemledik. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi. 


"Hükümlülere iş imkanı sağlıyoruz" 
Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Söyler ise, 2014 yılında faaliyete geçen cezaevinde üretilen ürünlerin infaz kurumlarının satış noktalarında satıldığını anlatarak, hükümlülere iş imkanı sağlamalarının yanında öğrendiklerini dışarıdaki hayatlarında da devam ettirebilecek duruma geldiklerini söyledi. 

Son Güncelleme: 02.08.2019 15:43
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle