BİLECİKSPOR RAHAT KAZANDI

Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, kendi saha ve seyircisi önünde rahat kazandı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Mart 2018 Pazartesi 11:46
489 Okunma
BİLECİKSPOR RAHAT KAZANDI

  Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, kendi saha ve seyircisi önünde rahat kazandı. 

  Bilecik 1. Amatör Lig 23'üncü hafta müsabakasında Bilecikspor, kendi saha ve seyircisi önünde Bozüyük İdmanyurdu Spor'u 5-0 yendi. Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan müsabakaya iyi başlayan Bilecikspor, maçın 3'üncü dakikasında Yusuf Fidan ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken ilk yarı Bilecikspro'un 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

 İkinci yarıya da iyi bir futbolla başlayan Bilecikspor maçın 49'uncu dakikasında Altıner Yörümez'in golüyle durumu 2-0'a getirdi. Bu golden 8 dakika sonra Ertuğrul Yağcı, Bilecikspor'un 3'üncü golünü kaydetti. Maçın 69'üncü dakikasında Ahmet Çağın durumu 4-0'a getiren golü attı. 

 2'inci golden sonra oyunu hakimiyeti altına alan ve rakibine pozisyon vermeyen Bilecispor maçın 84'üncü dakikasında Doğan Aytar ile durumu 5-0'a getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın skoru olurken, alınan galibiyet sonrası Bilecikspor puanını 55'e çıkardı. Düşme hattında yer alan Bozüyük İdmanyurdu Spor ise; 15 puanda kaldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle