BİLECİK'TE ERKEKLER MAÇA DAMSIZ ALINMADI!

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
21 Eylül 2019 Cumartesi 19:07
1119 Okunma
BİLECİK'TE ERKEKLER MAÇA DAMSIZ ALINMADI!

Bilecik'te oynanan bir futbol müsabakasına bekar erkekler alınmazken, maça gelen birçok kişi güvenlik noktasından geri gönderildi. 

  Bilecik'te oynanacak Bilecikspor-1299 Bilecik Kulübü maçını sadece evli erkekler eşleriyle birlikte, kadınlar ve 12 yaşından küçük çocuklar seyredebildi. Bilecik 1. Amatör Lig 2019-2020 futbol sezonunun açılış müsabakası olan Bilecikspor - 1299 Bilecik Kulübü maçı öncesi Bilecik'te stat skandalı yaşandı. Kentte mücadelenin oynanması için koşulları sağlayan bir stat bulunamadı. Bu yaşanan sıkıntıların ardından Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecikspor Kulübü Başkanı Aydın Avcı, kulüp yöneticileri, Bilecik Şeyh Ebabali Üniversitesi Yerleşkesi içinde bulunan sentetik sahada incelemelerde bulundu.

  Engin Toku, buranın futbol oynamaya elverişli bir alan olduğunu vurgularken, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal da stat çevresinin iyi olduğunu belirtti. Bunun üzerine müsabaka bu stada verilirken, maçı sadece kadınlar ve 12 yaşından küçük çocukların seyretmesine karar verildi.

  Tepkiler sonrası karar değişti

  Bu karar sonrası gelen tepkiler sonrası karar değişirken, Bilecikspor Kulübü, "Yönetim kurulumuz, yarın oynayacağımız müsabakada erkek seyircilerin tribüne alınması yönünde ilgili mercilerle görüşerek girişimlerde bulunmuştur. Bulunduğumuz girişimler neticesinde erkek seyircilerimiz tribünde eşleriyle birlikte yer alabilecektir" açıklaması yaptı.

  Bekar erkekler stada alınmadı

  Maçın oynanacağı stadın etrafından geniş çaplı güvenlik önlemleri alınırken, maça yanında eşi olmayan erkekler giremedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BİLECİKLİ 2019-09-22 17:38:03

Bayanlar olunca küfür olmaz diye düşünmüşlerdir. Hatta Ahmet hoca bile kibar olmuştur.

Avatar
BİLECİKLİ 2019-09-23 12:13:53

Saygı efendim saygı. Hep başkasından beklediğimiz ama gayret sarfetmediğimiz bir konu. Futbol taraftarı küfürü bırakması için güzel uygulama.

Avatar
konu değişik bir konu............lütfen 2019-09-22 22:05:53

[[[[[[[[[[[[[[[[[KONU,,,,,,,,,yeni otogarı iptal edeceğim,,,,,,ORMANI ESKİ OTOGARA KATIP,,,,,,((ÖNÜNDEKİ YOLA battı çıktı KAVŞAK DÜZENLEMESİ YAPIP,,,,,))ESKİ OTOGARI,,,revize,,,edeceğim,,,genişleteceğim,,,..............DİYOR semih şahin,,,,denilip,""""""""""""""""",,semih şahinin de,,,kendinden öncekilerin yolunda,,,aynı tas hamam olması değil.........."""""""""""""""""".........]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]..............konu değişik bir konu............lütfen

Avatar
konu,,,değişik bir konu.lütfen, 2019-09-22 22:15:51

[[[[[[[[[[[[["""""""""""""""konu gecenin bi vaktinde,,,geldiysen bileciğe,,,,,,,,bilecik manzaralı,,,,otogarlardan bileciği seyret,,,,GÜZEL DÜŞÜN,,,,PSİKOLOJİNİ DİRİ TUT"""""""""""""",,,,ya da,,,,ver taksiye 80 tl,,,,MESELESİ HİÇ DEĞİL.........(((((BAK OSMANELİLİNİN HALİNİ DÜŞÜN,,,BİLET BİLE KESMİYORLAR,,,, (hangisi olduğu farketmez)OTOBÜSLERİN sistemlerinde adları BİLE YOK,,,SEN bileciği seyredebilirsin,,,onlar ne yapsın,,adapazarına bilet kestirmekten başka,,,,HİÇ DEĞİL,,,,,,,,,,,,""""""""""""""""",,semih şahinin de,,,kendinden öncekilerin yolunda,,,aynı tas hamam olması hele hiç.........."""""""""""""""""",...............]]]]]]]]]]]]konu,,,değişik bir konu.lütfen,

Avatar
,,,,,,lütfen 2019-09-22 22:30:05

[[[[[[[[[[[[[[ve.......FUTBOLUN İÇİNDE OLMAYANLARI O DERECE ilgilendirmeyebilir,,,hatta umursatmaya da bilir mesele o da değil]]]]]]]]]]]]]]"""""""""""futbolun içinde olanları----------mutlak ama mutak,,,,,umursaTABİLİR DE BİR KONU,,,,,,,lütfen

banner22

resim yükleresim yükle