BİLECİK'TE 75 KADINA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, il genelinde 75 kadın girişimciye eğitim verilmeye başlandığını belirtti. 

14 Mart 2018 Çarşamba 12:52
333 Okunma
BİLECİK'TE 75 KADINA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
banner15

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, il genelinde 75 kadın girişimciye eğitim verilmeye başlandığını belirtti. 


  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile "Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı" kapsamında istihdama yönelik sertifikalı uygulamalı eğitimleri Bilecik'te başladı. "Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor" sloganıyla başlatılan proje kapsamında kırsal alanda yaşayan ve yoğun olarak tarımsal faaliyetlerin içinde yer alan 18-40 yaş genç kadınlara yönelik düzenleniyor.

 Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, yaptığı konuşmada, il genelinde 75 kadına eğitim verilmeye başlandığını bildirdi. Büyükakın, "Projenin güzel sonuçlara vesile olacağına inanıyorum. Kadınlarımız burada edindiği bilgilerle ticari yaşama atılma fırsatı yakalayabilir, kendi işlerini kurabilir. Bilecik'in tanıtımına katkı sağlayabilirler.

 Kadınlarımızın sosyal, siyasi ve ticari hayatın içinde olmalarını sonuna kadar destekliyoruz, destekleyeceğiz. Kadınlar istesin yeter ki, yapamayacakları hiçbir şey yok. Hepinize inanıyor ve güveniyoruz" dedi.
  Hayvancılık, süt ve süt ürünleri üretimi, takı tasarım, arıcılık, el işi ve turizm alanında desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten kadınlar ise projeden övgüyle bahsettiler.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle