BİLECİK'E YAPILACAK ŞAMPİYON TEPE ANITI'NA TEPKİ GELDİ

  Bilecik Belediyesi tarafından kentte kazandırılacak olan Şampiyon Tepe Anıtı'na Bilecikspor'un eski başkanı İsmail Cinoğlu tepki gösterdi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
15 Ağustos 2018 Çarşamba 13:46
1435 Okunma
BİLECİK'E YAPILACAK ŞAMPİYON TEPE ANITI'NA TEPKİ GELDİ

  Bilecik Belediyesi tarafından kentte kazandırılacak olan Şampiyon Tepe Anıtı'na Bilecikspor'un eski başkanı İsmail Cinoğlu tepki gösterdi. 

  Orhangazi Mahallesi girişinde bin 500 metrekare alana inşa edilecek Şampiyon Tepe Anıtı'nda, Süper Lig’de yer alan 18 takımın bayrağı dalgalanacak. Şampiyon Tepe Anıtı ile her yıl şampiyonluğu elde eden Süper Lig takımlarının Bilecik'te ağırlanması hedefleniyor.

  Projeye Bilecikspor'un 2014-2017 yılları arasında başkanlığını yapan İsmail Cinoğlu'dan tepki geldi. Sosyal medya hesabından yapılan projeyi eleştiren Cinoğlu, o tepeye ilk olarak Bilecikspor bayrağının dikilmesi gerektiğini belirtti. Cinoğlu, "Bilecik'te her şey güzelmiş gibi Şampiyon Tepe Anıtı neymiş. Bırakın Süper Lig şampiyonlarını kendi illeri ağırlasın.

 Önce stadı, tesisi olmayan, tuvaleti olmayan, seyircisi stada giremeyen, bir kere bile idmandan sonra duş alamayan çocukları ağırlayın. Eminim ödül alırsınız o proje ile. Siz ilk önce oraya Bilecikspor bayrağını dikin" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lütfen ama İsmail Bey 2018-08-15 15:54:58

İsmail Bey lütfen kıskanmayın. Anıt olmadan altyapı olsa ne olur? Memleketin çocukları gidip evinde duş alabilir ama anıt olmazsa hiçbir başarı elde edemezler. En önemli konu anıttı. Gerisi gelir. Biraz sabredin. Stata da gerek yok bence önemli olan çocuklara eskiden olduğu gibi kendi aralarında iletişimi güçlendirmeleri için fırsat yaratmak. Bu Sokakta olur. Malzeme dersen Maradona nike marka ayakkabı ile mi büyük futbolcu oldu? Hem sen evet sen büyük tesislerden mi başarılı olup GS ye gittin. En önemli şey anıttır. Çocuklar başka şehirlere gitseler, onlara anıtınız var mı diye sorsalar, mahçup mu kalsınlar? Büyük takımları görmeyelim mi? Tabi senin tuzun kuru istediğin zaman gidip GS de büyük futbolcu görüyorsun. Bu memleketin çocukları insan değil mi onlar bu hazzı yaşamasın mı? Alt yapı Üretim demektir. Ne gerek var? Hala öğrenemedin. İthal edeceksin topçuyu. Daha ucuz. Sizin gibi düşünenler yüzünden gelişmiyor bu memleket. Anıtımıza el ve dil uzatmayın LÜTFEN.

Avatar
İbrahim 2018-09-01 01:45:15

Sayın Cinoğlu öncelikle gençleri düşündüğünüze katılıyorum fakat bi gerçek var ki kimseyi savunmadan açık yüreklilikle söylememek isterim. Eleştiri yapıyorsunuz kabul edilebilir fakat Galatasaray da hangi şartlarda oynadınız ya da oraya nasıl oldu da gittiniz bilinmez fakat ; bi geçmişe bakın isterseniz oradayken hangi gençliğe destek verdiniz ya da babanız sayın Mustafa cinoğlu belediye başkanıyken ne verdi bilecicikspora ? Yanlış anlamayın bilmediğimden yazıyorum kimseyi savunmuyorum ama anıt derseniz de bilemem belki bi şekilde faydası olur diye düşünüyorum verdiğiniz röportajın size ters döndüğü gibi.

Avatar
el turko 2018-08-15 17:54:06

adam doğru demişş madem sporu seviyorusunuzz demezlermii stad son durumuu nee bilecikspor durumuu neee bir sampiyon varsa o daa bilecikspor

Avatar
aziz yıldıvım 2018-08-16 01:31:06

NE ANITI MEMLEKET ELDEN GİDİYOV

Avatar
hasan cemal 2018-08-16 21:00:57

bilecik srıtından rant kazanan eskiler nerde ......

Avatar
bilecikliyiz 2018-08-30 17:02:06

altyapı rezalet durumda. çocuklarımız paralı halı sahalara muhtaçlar. belediyeden ricamız, her mahalleye ücretsiz kayseride olduğu gibi saha istiyoruz. hatta elazığıda olduğu gibi, siirtte olduğu gibi ücretsiz halı sahaları yapın. bırakın gösterişi.

banner22

resim yükleresim yükle