ATATÜRK'ÜN BİLECİK'E GELİŞİNİN 95. YILDÖNÜMÜ

Atatürk’ün Bilecik'e gelişinin 95. yıldönümü münasebetiyle tören düzenlendi.

05 Aralık 2015 Cumartesi 08:39
1242 Okunma
ATATÜRK'ÜN BİLECİK'E GELİŞİNİN 95. YILDÖNÜMÜ

Atatürk’ün Bilecik'e gelişinin 95. yıldönümü münasebetiyle tören düzenlendi. 

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki törene, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, siyasi ve sivil toplum temsilcileri, kurum il müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, Bilecik Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir okuması ile devam etti. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Söğüt Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Taner Bilgili'nin “Atatürk'ün Bilecik'e Gelişi ve Bilecik'in Milli Mücadeledeki Yeri” konulu verdiği konferansın ardından 2. Jandarma Eğitim ve Tugay Garnizon Komutanlığı Bando Takımı Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

 

 

 Daha sonra protokol üyeleri, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde açılan "Atatürk" konulu resim sergisi gezdiler.

 

 

Son Güncelleme: 05.12.2015 08:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle