TAKIMIMIZ DENİZLİSPOR'U YENECEK GÜCE VE TECRÜBEYE SAHİP"

  Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur öncesi Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor'a başarılar diledi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
22 Eylül 2018 Cumartesi 14:55
476 Okunma
TAKIMIMIZ DENİZLİSPOR'U YENECEK GÜCE VE TECRÜBEYE SAHİP"
banner15

  Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur öncesi Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor'a başarılar diledi. 

  Engin Toku, yaptığı açıklamada, 25 Eylül Salı günü Bozüyük İlçe Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur mücadelesinde saat 15:00'da Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Bozüyük Vitraspor'a başarılar diledi. Toku, Vitraspor'un bu tura gelene kalan Belediye Derincespor ve Adliyespor'u kupada saf dışı bıraktığı hatırlatarak, "BAL temsilcisi takımımız saha ve seyirci avantajını kullanıp net skorla eleyeceğini düşünüyorum. Takımımız Denizlispor'u eleyecek bu güce tecrübeye sahip. 3'üncü tura kadar yükselen Vitraspor kulüp başkanı, yöneticileri ve teknik heyeti bu başarılarından dolayını tebrik ederim. Bilecik bölgesinde ilk futbol takımının Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 tura yükselme başarısını göstermiştir. Bozüyük halkı ve taraftarları bir bütün, tek vücut, tek yumruk, tek beden olarak takımımızı desteklemelidir. Benim tahminim bu müsabakaya Bilecik kent merkezinden, ilçelerinden çok sayıda taraftar gelerek ve takıma destek verecektir" dedi.

  "Stadın durumu depreme uygun değil"

  Toku, müsabakanın oynanacağı stadın protokol bölümünün bulunduğu tribününü deprem yönetmeliğine uygun olmadığı için seyirci alınmayacağını belirterek, "Sadece kale arkası ve orta tribüne seyirci girişi olacak. Bilecik ve Bozüyük ilçesine yeni bir stat yapılmış olsaydı Bozüyüklü futbol severler seyirci rekoru kıracağını düşünüyorum. Deplasman ekibi Denizli'den gelen, Bilecik ve ilçelerinden gelen seyirci sayısını ortaya koyarsak tahmini 10 kişi bu maçı izlerdi yeni stat olsaydı. Bu da ilçe esnafına ekonomik bir yönden rahatlatırdı. Stadın olmayışı hem Bozüyük halkına hem de Vitraspor'a verilmiş bir cezadır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sahici 2018-09-22 23:08:47

depreme uygun degilse neden maç oynatıyorlar insan canı ucuzmuu madem deprem yönetmeliğine uygun degilse neden yapılmıyor stad osmanlı torunlarıı sevmiyorlarmı =??

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle