TB2L'YE VEDA ETTİ

  Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig (TB2L) A grubu 21'inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, ligin bitimine 1 hafta kala ligden düştü. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
03 Nisan 2018 Salı 15:36
1160 Okunma
TB2L'YE VEDA ETTİ
banner15

  Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig (TB2L) A grubu 21'inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, ligin bitimine 1 hafta kala ligden düştü. 

  TB2L 13 takımlı A grubunda mücadele eden ve 25 puanla 13'üncü sırada yer alan Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, ligin 23'üncü haftasında kendi saha ve seyirci önünde Aydın temsilcisi Efe Spor'a 106-75 mağlup olarak, ligin bitimine 1 hafta kala ligden düştü. Maça Oğuz Acar, Ferit Deniz, Volkan Mehmet Saday, Sinan Karamanlıer,  Aykut Karçığı beşi ile başlayan ev sahibi Bilecik Belediyespor Basketbol  müsabakanın 4 periyotta da rakibine üstünlük kuramadı.

 İlk periyot 24-18, ikinci periyot 53-39, üçüncü periyot 73-57 ve son periyotta 106-75'lık skorla sonuçlandı. Bu sonuç sonrası Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı ligin bitmesine 1 hafta kala Mahalli Lig'e düşmeyi garantiledi.

  "Bu alınan mağlubiyet sonrası ligden düşmemiz resmileşti maalesef"

  Maç sonu ligden düşmeleri değerlendiren Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Başantrenörü Aydıner Atilla, çok üzgün olduklarını belirterek, "Efespor takımını tebrik ediyoruz öncelikle. Bizim için ne kadar formalite maçı olsa da aslında matematiksel olarak henüz ligden düşmemiştik.

 Bu alınan mağlubiyet sonrası ligden düşmemiz resmileşti maalesef. Öncelikle şunu söylemek isterim sezon başından beri bize sahip çıkan, bizi destekleyen seyircimize çok teşekkür ediyoruz. Onlar olmasa gerçekten kendimizi eksik hissederdik sahada.

 Maçla ilgili ise; bugün genç oyuncularımıza  süre verme şansı bulduk, kendilerini gösterdiler olabildiğince. Onlar adına mutluyuz, umuyoruz . Önümüzdeki sezon Bilecik şehri hakkettiği değeri bulacak ve basketbol, diğer spor branşlarında da kendini en iyi şekilde gösterecektir. Teşekkür ediyorum" dedi.

  "Gençler için önemli bir maçtı"

  Bilecik Belediyespor Basketbol Takımının geç oyuncusu Ömer Yusuf Arıkan ise; "Hocamızın dediği gibi bizim için formalite maçı gibi gözükse de biz takımca sahada gene elimizden gelen her şeyi yaptık. Maçı kaybetmiş olabiliriz ama bizim için, gençler için önemli bir maçtı. Maç içinde önemli bir süre görev aldık. Çok üzgünüz" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay 2018-04-04 09:38:33

Gönüllü saray hizmetlisinin oğlu futbola el atar belki?

Avatar
lefkeli 2018-04-03 17:38:46

güle güle basket bu sehrin degeri bilecikspor

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle