ŞEHİT ATEŞİ SÖĞÜT'E DÜŞTÜ

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen patlamada şehit olan askerin, Bilecik’in Söğüt ilçesine bağlı Tuzaklı Köyünden Mehmet İlkhan’ın oğlu 1989 doğumlu Üsteğmen Onur İlkhan olduğu belirtildi.

12 Nisan 2016 Salı 12:39
4294 Okunma
ŞEHİT ATEŞİ SÖĞÜT'E DÜŞTÜ

  Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen patlamada şehit olan askerin, Bilecik’in Söğüt ilçesine bağlı Tuzaklı Köyünden Mehmet İlkhan’ın oğlu 1989 doğumlu Üsteğmen Onur İlkhan olduğu öğrenildi.

 

 

 Acı haberin ulaştığı İlkhan'ın Eskişehir Batıkent mahallesi Erdilek sokaktaki baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit haberini alanların üzüntü içinde koşarak geldiği şehit evi çevresinde, biri askeri olmak üzere iki ambulans ile Merkez Komutanlığı'na ait bir araç hazır bekletiliyor.

 

 

 

  Konuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “12 Nisan 2016 Salı günü Hakkâri Dağlıca bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü hedeflerinin ateş altına alınması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucunda kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

 

 

 Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz” denilmişti.

Son Güncelleme: 12.04.2016 12:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSöğütşehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle