BİZ YENİLDİK, RAKİBİMİZ KAZANDI

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig (TB2L) A grubu 19’uncu hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, kendi saha ve seyircisi önünde mağlup oldu.  

05 Mart 2018 Pazartesi 15:11
542 Okunma
BİZ YENİLDİK, RAKİBİMİZ KAZANDI
banner15

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig (TB2L) A grubu 19’uncu hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, kendi saha ve seyircisi önünde mağlup oldu.


  TB2L 13 takımlı A grubunda mücadele eden ve 20 puanla 12'inci sırada yer alan Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı İzmir Rota Koleji’ne 74-59 mağlup oldu. Maça, Oğuz Acar, Sinan Karamanlıer, Aykut Kırçağı, Volkan Mehmet Saday, Ergün Şen beşiyle başlayan Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı ilk periyotta Sinan Karamanlıer ve Oğuz Acar ile bulduğu sayılarla oyunda kalmaya çalıştı.

 Bu periyotta 15 sayı bulan ev sahibi ekip potasında 21 sayı görürken, ilk periyot 21-15'lik skorla Rota Koleji üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta fazla bir varlık gösteremeyen Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı bu periyotta sadece 8 sayı bulabildi. İkinci periyotta potasında 19 sayı gören Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı ikinci periyotun sonunda soyunma odasına 40-23'lık skorla geride girdi.

Üçüncü periyotta oyuna dengesini koyan ve Volkan Mehmet Saday, Oğuz Acar ile 19 sayı üreten Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı potasında da 18 sayı gördü. Son periyota 58-42'lık skorla geride giren ev sahibi takım bu periyotta da Aykut Kırçağı, Özer Başsezgin ile sayı üretmeye devam etti. Son periyotta da rakibine 1 sayılık üstünlük kuran Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı ilk 2 periyotta yediği farkı kapatamayınca maçı 59-74 kaybetti.

 Bu mağlubiyet sonrası ligde üst üste 6'ncı mağlubiyetini alan Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı 13 takımlı A grubunda 23 puanla 12'inci sırada yer aldı. Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı'nın rakibi Muğla Orman haftayı İTÜ'yü 73-59'lük skorla deplasmanda yenerken, Bilecik Belediyespor Basketbol Takım düşme hattındaki Muğla ekibiyle arasında 1 puan fark kaldı. Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı'nda maçın yıldızı 13 sayıyla Aykut Kırçağ olurken, Ergün Şen 13 ribaund, Oğuz Acar 5 asist ile oynadı.


  "Kazamamamızın birçok nedeni var. Bunların başında antrenman yapmamak var"


  Maç sonunda mağlubiyeti değerlendiren Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Başantrenörü Aydıner Atilla, rakip takımı tebrik ederek, "Rakip takım bize çok ters gelen bir basketbol oynuyor. İlk maçta da çok zorlanmıştık. Çok tempolu oynamaya çalışıyorlar. Tempoları da bize çok uygun değil. Tebrik ediyorum, inşallah önümüzdeki maçları kazanırız. Kazanmamızın birçok nedeni var. Bunların başında antrenman yapmamak var. Diğer takımlar kadar antrenman yapamıyoruz. Her hafta sakat oyuncularımız oluyor. Bu hafta Can Tuğ gelemedi takım için çok iyi bir oyuncu. Ligin başından beri iyi performans gösteriyor. Şanssızlıklar, sakatlıklar ve diğer takımlar kadar antrenmanlar yapamamak bizi olumsuz etkiliyor" dedi.


  "İyi oynadılar, bizden daha iyi koştular"


  Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı kaptanı Sinan Karamanlıer ise; "Karşı takım bizden daha antrenmanlı. Daha iyi koşabiliyor. Bizim handikabımız olan maçın temposu yükseldikçe bizde maçın içinde düşüyoruz. Maça iyi başlıyoruz. Kafa kafaya oynuyoruz ama belli bir evreden sonra fizik gücü giriyor. Sonra topu almamız zorlaşıyor. İyi oynadılar, bizden daha iyi koştular. Buda bizim handikabımız. O yüzden mücadele etmiyoruz demiyorum ama şanssızlık, kaybettik" dedi.

Son Güncelleme: 12.03.2018 12:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
belekomalı 2018-03-05 16:49:07

bileciksporlyuzz bileciksporunn degeridir bileciklillerrr

Avatar
bilecikli 2018-03-05 17:54:48

bilecikspor bilecik sehrini temsil ederr lütfen yardımnınızı esirgemeyinn belediyee

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle