BİLECİK BELEDİYESPOR TB2L A GRUBUNDA YERİNİ ALDI

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) 2017-2018 sezonu kur’a çekimi sonucu Bilecik Belediyespor 13 takımlı A grubunda yerini aldı.

10 Ağustos 2017 Perşembe 13:32
1024 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR TB2L A GRUBUNDA YERİNİ ALDI
banner15

  Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) 2017-2018 sezonu kur’a çekimi sonucu Bilecik Belediyespor 13 takımlı A grubunda yerini aldı. 

 

 

  İstanbul Abdi İpekçi’de yapılan kur’a çekimlerine Bilecik Belediyespor Genel Menajeri Yeşer Karabulut ve kulüp yöneticisi İlker Çınar katıldı. A ve B grubunda toplamda 25 takımın yer alacağı kur’a çekimlerinde A grubunda yer alan Bilecik Belediyespor’un ilk haftaki rakibi deplasmanda oynayacağı Denizli ekibi Yüksel Çıta takımı oldu.

 

  Kur’a çekimi hakkında açıklamalarda bulunan Bilecik Belediyespor Genel Sekreteri Yeşer Karabulut, bu yılda TB2L'de mücadele edeceklerini belirterek, "Şimdi de kura çekimlerimiz gerçekleştirdik.  İyi bir grupta yer aldık.  İlk hafta deplasmanda Denizli ekibi Yüksel Çıta takımı karşılaşacağız.

 

 Ligler 14-15 Ekim tarihlerinde başlayacak.  Bizler takımımızla lige en iyi şekilde hazırlayacağız. Bilecikli basketbol severlerimize güzel bir sezon izleteceğimizi eminim. Tabii ki 2. Ligdeki hedeflerimizde en üstlerde. Umarım çok güzel, başarılı bir sezon olur” dedi.

  TB2L A grubunda yer alan takımlar

 

  Öte yandan Bilecik Belediyespor’un bulunduğu A grubunda Denizli ekibi Yüksel Çıta, Aydın ekibi Aydın Efe, Antalya ekibi Kepez Belediye, Şanlıurfa ekibi Haliliye Belediye, Kayseri ekibi Kayseri Uğur Spor, Bursa ekibi İnegöl Belediye, İstanbul ekibi İTÜ ve FMV Işık, İzmir ekibi Bornova Belediye ve Rota Koleji, Muğla temsilcisi Muğla Orman, Artvin temsilcisi Artvin Belediye yer aldı.

Son Güncelleme: 10.08.2017 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar 2017-12-27 14:39:18

aynı sene küme düseriz tutmazz futbola yatırım belediyee

Avatar
Terkedenlerdendeğildik 2017-12-27 14:39:18

Bu kadar bütçe ayırıp bir dünya masraf yapıp izlettirdiğiniz profosyonel basket seyircisini 10 la çarpsan sırt dönüp sahipsiz bıraktığınız amatörde imkansızlıklarla boğuşan karda kışta tribünü boş bırakmayan taraftar sayısına erişemez birde bunca para harcayıp böyle başarısız olup hala bu yönetim bu hocayla devam edilmeside ayrı bir ironi seyirciden bahsetmişsinizde 60bin nufüslu şehrimizde kaç kişi gidip basket takımımızı izliyor? Bu nüfusun yarısıyken şehrimiz o stadı karda kışta doldururdu -2

Avatar
misafir 2017-12-27 14:39:18

bu sene tutar belki çabalar boşa gitmez

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle