BİLECİK BELEDİYESPOR HIZLI BAŞLADI

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor, E Grubu ikinci tur ilk maçında karşılaştığı Fethiye Gençlik’i 103-86 mağlup etti.

15 Şubat 2016 Pazartesi 07:20
1437 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR HIZLI BAŞLADI

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor, E Grubu ikinci tur ilk maçında karşılaştığı Fethiye Gençlik’i 103-86 mağlup etti.  

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan EBBL 3. Grup ikinci tur ilk maçında Bilecik Belediyespor, Fethiye Gençlik’i 103-86 yendi. Maça Aykut, Saday, Metin, Sinan, Emre Alkaç 5’i ile başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyotta rakibine üstünlük kuru. İlk periyotta bulduğu 22 sayıya karşılık 14 sayı yiyen Bilecik Belediyespor, ilk periyodu üstün sonlandırdı.

 

 

İkinci periyotta da dıştan bulduğu üçlük atışlar ile oyunun hakimiyetini elinde tutan Bilecik Belediyespor, soyunma odasına 51-36’lık skorla girdi. Üçüncü periyotta Aykut ve Saday’ın bulduğu üçlük atışlarla taraftarını coşturan Bilecik Belediyespor, son periyoda 77-59’lık skor üstünlüğü ile girdi. Son periyotta Sinan, Metin ve Emre’nin muhteşem oyunu ile 26 sayı üreten Bilecik Belediyespor maçı 103-86’lık skorla kazandı. Bu skor sonrası Bilecik Belediyespor EBBL ilk defa yüz sayının üstüne çıktı.

 

 

  “14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYEMİZ OLSUN”

  Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde alınan galibiyeti taraftarlarına hediye ettiklerini belirterek, “Zorlu bir müsabaka oldu. İlk defa yüz sayının üzerinde bir skora çıktık. Bunda dışarıdan bulduğumuz üçlük atışların etkisi var. Haftaya Malatya deplasmanında Malatya Büyükşehir Belediye ile karşılaşacağız. Rakibimiz ilk haftayı mağlup kapatmış. Biz de deplasmanda yenerek yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

 

 

  Öte yandan maçtan önce Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda ANALİG Badminton Çeyrek Final müsabakaları olması nedeniyle takımlar maçın başlamasına 33 dakika kala parkeye çıktılar. Maç 11 dakika geç başlarken, benchlerin kirli ve çamurlu olması takımların tepkisine neden oldu.

 

 

Son Güncelleme: 15.02.2016 07:20
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasketbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle