BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL KULÜBÜ İLK DEPLASMANINA GİTTİ

Bilecik Belediyespor Basketbol Kulübü, dün gün boyu yaptığı antrenmanın ardından Ankara Orman Gençlikspor maçı için Ankara’ya hareket etti.

28 Ekim 2016 Cuma 05:48
1081 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL KULÜBÜ İLK DEPLASMANINA GİTTİ

  Bilecik Belediyespor Basketbol Kulübü, dün gün boyu yaptığı antrenmanın ardından Ankara Orman Gençlikspor maçı için Ankara’ya gitti.

 

 

  Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi'nde (TB2L) Bilecik’i temsil eden ve yeni ligine geçtiğimiz hafta Bilecik İstasyon Kapalı Spor Salonunda çıkan Bilecik Belediyespor Basketbol Kulübü, ilk deplasmanına günü sabah koşusu ve akşam salon antrenmanının ardından Ankara’ya hareket etti.

 

 

 Ligin ikinci maçında Ankara Orman Gençlikspor’a konuk olacak olan Bilecik Belediyespor Basketbol Kulübü bugün saat 18.00’de ilk deplasman maçına çıkacak. Bugün Ankara’da günü tek idmanla geçirecek olan Bilecik Belediyespor Basketbol Kulübü 18.00’de ilk deplasman maçına çıkacak.

 

 

“Zorlu bir mücadele olacak”

 

 

 Görüşlerini aktaran Bilecik Belediyespor Basketbol Kulübü Antrenörü Yeşer Karabulut, “Bugün yoğun bir antrenmanın ardından ilk deplasman yolumuza çıktık. Geçtiğimiz hafta TB2L’de ilk maçımızı İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne iki sayı farkla mağlup geçirdik. İlk maçtı, ilk heyecandı. Henüz lige alışmaya çalışıyoruz.

 

 

 İyi bir takımız, iyi bir çalışma yaptık. Zorlu bir mücadele olacak. Ankara Orman Gençlikspor oldukça iyi ve tecrübeli bir takım. Yarın bir idman yaparak maça çıkacağız. Umarım galip döneriz. İyi bir basketbol maçı olacağına inanıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 28.10.2016 05:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle