YENİ YOLLAR VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULUYOR

Bilecik Belediyesi tarafından büyüyen ve gelişen Bilecik’in mahallelerinde yeni ulaşım yolları açılıyor.  

28 Eylül 2018 Cuma 12:57
155 Okunma
YENİ YOLLAR VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULUYOR

Bilecik Belediyesi tarafından büyüyen ve gelişen Bilecik’in mahallelerinde yeni ulaşım yolları açılıyor.


  Şehrin birçok noktasında faaliyetlerini sürdüren Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesinde yeni cadde ve sokaklar açılarak, vatandaşların hizmetine sunuluyor. Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Ertuğrulgazi Mahallesindeki Tavşan Tepe Mevkisinde ve Funda Sokak’ta yeni ulaşım yolları açıldı.


  Hafriyat çalışmaları devam eden yollarda daha sonra asfaltlama çalışması yapılacak. Mahalle sakinleri gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


  Öte yandan, Bilecik Belediyesi tarafından ilerleyen günlerde yeni cadde ve sokaklar da ulaşıma açılarak, vatandaşların hizmetine sunulacak.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle