YENİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI MESAJI

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim ve öğretim dönemi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

14 Eylül 2018 Cuma 13:12
185 Okunma
YENİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI MESAJI

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim ve öğretim dönemi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  


  Can yayımladığı mesajında, “Öncelikle, yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sonsuz sevgi ve sabırla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize de minnettarız. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer, okuldur. Eğitim bir milleti özgür, bağımsız, şanlı ve hatta sosyal toplum halinde yaşatır veya bir milleti esaret ve sefalete terk eder. Buna ilişkin eğitimin yaşantımız boyunca ne kadar önemli bir yerde olduğunu unutmamalıyız. Bu süreçte kendilerinin mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimize de büyük görev düşmektedir. 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla gelecekte en parlak meşaleye sahip olacak olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bilecik Belediyesi olarak bu yıl da, her yıl olduğu gibi eğitime olan desteklerimiz devam edecektir. Ele aldığımız bütün çalışmalarımıza da çocuklarımızı ve gençlerimizi hiçbir zaman hatırdan çıkarmıyoruz. Onların gerek eğitim anlamında gerek sosyal aktivitelerini yerine getirme anlamında, spor alanları, dinlenme ve eğlence alanlarını oluşturmaya devam ediyoruz. Yeni dönem projelerimiz arasında olan Çocuk Trafik Eğitim Pisti, Eğitim Bilim ve Deney Merkezi, Bilgi Evleri projelerini, çocuklarımızın eğitimine büyük katkılar vereceği inancıyla gerçekleştirdik ve gerçekleştireceğiz. Diğer yandan çocuklarımız ve gençlerimizi bu yıl da birbirinden güzel kültürel ve sanatsal aktivite ile buluşturmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceyle, yeni eğitim öğretim yılının kutlu olmasını temenni ediyor, yarının bilim adamlarını yetiştirecek olan fedakar öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle