'YAZ FUTBOL OKULU' ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ‘Yaz Futbol Okulu’ minik öğrencileri ile bir araya gelerek, “Spor alışkanlığının küçük yaşta kazandırılması çok önemli” dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Ağustos 2021 Cumartesi 12:56
108 Okunma
'YAZ FUTBOL OKULU' ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
banner15

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ‘Yaz Futbol Okulu’ minik öğrencileri ile bir araya gelerek, “Spor alışkanlığının küçük yaşta kazandırılması çok önemli” dedi.


Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı Bilecik Belediyesinin düzenlemiş olduğu ‘Yaz Futbol Okulu’nu ziyaret etti. Spor okullarında eğitim gören minik sporcuların antrenmanını izleyen Başkan Yardımcısı Subaşı çocuklarla bir süre sohbet etti.

Subaşı, "Spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılması çok önemli. 

Bilecik'te birçok çocuğumuz spor okullarına kayıt oldu. Spor okullarımıza katılan çocuklarımızı özellikle tebrik ediyorum.

Bizlere güvenerek çocuklarını emanet ailelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle