YAPILAN TATBİKAT KAYI PLAZA'DA YAPILSAYDI İTFAİYE NE YAPACAKTI?

Bilecik Belediyesi ait İtfaiye ekipleri geçen gün gerçekleşen tatbikata yaralıları kurtarma operasyonuna dahil oldu.

12 Haziran 2014 Perşembe 05:58
1252 Okunma
YAPILAN TATBİKAT KAYI PLAZA'DA YAPILSAYDI İTFAİYE NE YAPACAKTI?

 Bilecik Belediyesi ait İtfaiye ekipleri geçen gün gerçekleşen tatbikata yaralıları kurtarma operasyonuna dahil oldu.

 Bilecik Belediyesine ait İtfaiye araçlarının Devlet Hastanesinin 4’üncü katı ve İl Sağlık Müdürlüğü binasının 3’üncü katından yaralılara merdiven dayayarak kurtardı. Bu operasyon öncesi verilen bilgide hem deprem hem de yangın tatbikatı yapılacağı bildirildi. Kurtarma tatbikatından sonra yangın tatbikatı yapılmadan tatbikat bitirilerek İl Sağlık Müdürlüğünde katılan kurumlara teşekkür belgeleri taktim edildi. Gelelim diğer bir konuya, Bilecik Belediyesine ait İtfaiye araçları edindiğimiz bilgiler doğrultusunda bir kurtarma operasyonunda merdiven en fazla 26 metre yüksekliğe kadar çıkabiliyor. Geçen gün yapılan tatbikat Bilecik Devlet Hastanesinde değil de, 33 metre yükseklikte olan Kayı Plazada yapılsaydı bu merdiven oraya nasıl yetişebilecekti.

 İlimiz her geçen gün gelişen, büyüyen ve marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir yer. Şuanda yapılan inşaatların bir kısmı 26 metre yükseklikten fazla olduğu için bu tip afet ve yangın olaylarında İtfaiye ekiplerinin nasıl yetişeceği merak edilir durumda.

Son Güncelleme: 12.06.2014 05:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle