YAKALAN SANSAR TEDAVİNİN ARDINDAN DOĞAYA BIRAKILDI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir evin bahçesinde yakalanan sansar, tedavisinin ardından doğaya bırakıldı.

24 Mart 2015 Salı 07:47
1508 Okunma
YAKALAN SANSAR TEDAVİNİN ARDINDAN DOĞAYA BIRAKILDI
banner15

 Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir evin bahçesinde yakalanan sansar, tedavisinin ardından doğaya bırakıldı.

 

 

 

  Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, konu hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşların talebi doğrultusunda evlerin bahçelerinde bulunan yabani hayvanların ekipler tarafından yakalanarak, gerekli tedavi işlemlerinin ardından doğaya salındığını belirtti. Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak şu ana kadar yılan, sansar, sincap gibi yabani hayvanların yanı sıra sokak aralarında bulunan arılarla ilgili vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirdiklerini belirten Avcı, şunları söyledi:

 

 

  ''İlimiz Aşağıköy Mahallesi'ndeki bir evin bahçesinde yakaladığımız sansarı, Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi'mizde gerekli tedavi işlemlerinden geçirdikten sonra, asıl yaşam yerleri olan doğaya bıraktık. Şu ana kadar bu türden birçok çalışma yaptık. Çalışmamız kapsamında vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamanın yanı sıra hayvanların doğal ortamlarda yaşamlarını sürdürmelerini sağlıyoruz. Vatandaşlarımız, buna ilişkin taleplerini bildirmeleri halinde onlara bu konuda yardımcı olabiliriz.”

 

Son Güncelleme: 24.03.2015 07:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle