VAHİM İDDİA!

Vatan Partisi Bilecik Milletvekili Adayı ve doğa sever Feridun Aynur, Bilecik Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi önünde yapılan Sultaneli Osmanlı Sokağı inşaat çalışmaları sırasında kesilen ağaçlarla ilgili belediyeye tepki gösterdi.

27 Kasım 2017 Pazartesi 14:03
2399 Okunma
VAHİM İDDİA!
banner15

  Geçmiş dönem Vatan Partisi Bilecik Milletvekili Adayı ve doğa sever Feridun Aynur, Bilecik Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi önünde yapılan Sultaneli Osmanlı Sokağı inşaat çalışmaları sırasında kesilen ağaçlarla ilgili belediyeye tepki gösterdi.

 

 

Feridun Aynur, bir arkadaşıyla birlikte yürüyüş yaptığı esnada Sultaneli Osmanlı Sokağı'nın yapıldığı noktaya geldiğinde belediyeye ait taşeron firma işçilerinin bir ağacı kesmeye çalıştıklarını söyledi. İşçilerin kendilerini gördüğünde tedirgin olduklarını iddia eden Aynur, sözlerine şöyle devam etti;

 

 

"Sultaneli Osmanlı Sokağı inşaat alanına geldiğim zaman iki kişinin burada testereyle ağacı kestiklerini gördük. O arkadaşlar ilk etapta bizi fark etmedi. Ağacı devirmeye çalıştılar, deviremediler. Sonra bizde durduk niye böyle ne yapıyorlar falan diye bir baktım ağacı kesip götüreceklerdi. Sonra bizi görünce testereyi atarak sağa sola kaçışarak, başka işle uğraşmaya başladılar. Buradan bir kanal geçireceklermiş o bölgeyi kazmaya başladılar" dedi.

 

 

Vahim iddia

 

Feridun Aynur, görevlilerin çalışma alanına iş makinesi yanaşmadı diye ağacı kesmeye kalktıklarını iddia ederek, "Bende bekledim ağacı kesmesinler diye. Bu ağaçlar çınar ağacı. Yüzyıllarca yaşayabilecek bir ağaç. Şuraya baktığınız zaman bir sürü ağaç kesildiğini görebilirsiniz. Bilecik’imizin şehrin içerisinde nefes aldığımız bir tek ağaçlar bunlar kaldı.

 

 

 Bunları da yok edersek çocuklarımıza neler kalacak çok merak ediyorum. Buradan Belediye ve diğer insanlara da bir çağrım var. Lütfen artık ağaçları kesmeyelim. Yeşili ve doğayı koruyalım. Bu vatanı, bu yeşillikleri yok ettiğimiz zaman kesinlikle başka gideceğimiz bir yer yok. Nefes alabileceğimiz bir yer yok" dedi.

 

Son Güncelleme: 27.11.2017 19:04
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AFERİN 2017-12-27 14:39:18

AFERİN SİZE BÖYLE HABERLER YAPA BİLİYORSUNUZ CESARETİNİZE HAYRAN KALDIM KİMSE İZİN ALMADAN AĞAÇ KESEMEZ KESTİKLERİNE GÖRE İZİN ALMIŞLAR ANLAŞILAN BEN ÖYLE ANLADIM

Avatar
Alı 2017-12-27 14:39:18

Cevreci arkadaşlar kaç taneniz hatıra ormanlarındaki ağaçları sulamaya gidiyor. Sadece selfi cekinnek için...

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle