USTA OYUNCULARDAN BİLECİK TİYATRO GÜNLERİNE ÖVGÜ

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri kapsamında sahne alan “Kadın Kafası” adlı tiyatro oyunu seyircilerden büyük beğeni aldı.  

26 Kasım 2019 Salı 11:43
297 Okunma
USTA OYUNCULARDAN BİLECİK TİYATRO GÜNLERİNE ÖVGÜ

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri kapsamında sahne alan “Kadın Kafası” adlı tiyatro oyunu seyircilerden büyük beğeni aldı.


  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelenen oyun için salonlar dolarken, Belediye Başkanı Semih Şahin, İrfan Kangı’nın yazıp yönettiği oyun sonrasında oyunculara teşekkür ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.

İki perdeden oluşan ve kadın ile erkek arasındaki rekabetin konu alındığı oyunda Melda Gür, Merve Sevi, Ebru Karanfilci, Duygu Şen ve İrfan Kangı rol aldı.


  Usta oyunculardan Bilecik tiyatro günlerine övgü


  25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü’ne ilişkin çeşitli etkinliklerin yapıldığı Bilecik’te sahne alan oyun ile kadın ve erkek eşitliği ele alındı.

Oyun sonrasında açıklamalarda bulunan usta oyuncular, Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Bilecik Tiyatro Günlerinde değerli oyun ve oyuncuların Bilecik’te ağırlandığını belirterek, tiyatro günlerinden övgüyle söz etti.

Son Güncelleme: 26.11.2019 12:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MESUT VARDAROĞLU 2019-11-28 09:55:41

Diğerleri berbattı ama bu oyunda tiyatronun sahnenin hakkı verildi sadece bu tiyatroda verdiğim paraya acımadım

banner22

resim yükleresim yükle