ÜRGEN PAŞA ŞELALESİ YENİDEN HAYAT BULDU

Ürgen Paşa Şelalesi, Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik Devlet Hastanesi önünde yapılacak olan Hanımeli Osmanlı Sokağı yanında yeniden hayat buldu.

13 Ekim 2017 Cuma 08:38
1056 Okunma
ÜRGEN PAŞA ŞELALESİ YENİDEN HAYAT BULDU

  Ürgen Paşa Şelalesi, Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik Devlet Hastanesi önünde yapılacak olan Hanımeli Osmanlı Sokağı yanında yeniden hayat buldu

 

 

  Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ve Bilecik’in yöresel tatlarını, gelenek ve göreneklerini yansıtan aynı zamanda Bilecik bezinden imal edilen elbiselerin, nakışların, el işleri yanı sıra Bilecik’e özgü ürünlerin satışının yapılacağı Hanımeli Osmanlı Sokağı projesi ile birlikte Ürgen Paşa Şelalesi de hayat bulmuş oldu.

 

 

  Bilecik’teki kadınların el emeği göz nuru eserleri ile birlikte Bilecik lezzetlerinin satışının yapılarak aynı zamanda turizm ve tanıtım faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak olan Hanımeli Osmanlı Sokağı projesi ile birlikte hayat bulan yeni şelale, gece ve gündüz görüntüsü ile gözlere hitap ediyor.

 

 

  Kısa bir süre sonra her yönüyle tamamlanması planlanan Hanımeli Osmanlı Sokağı, vatandaşlar ve Bilecik’i ziyaret edenler için yeni fotoğraf karelerinin alındığı cazibe merkezlerinden biri haline gelecek.

Son Güncelleme: 13.10.2017 08:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEDAT KOÇ 2017-12-27 14:39:18

evet yapanları ellerine sağlık çok güzel olmuş. ama onlarca kesilen ağaçlardan da bahsetseydiniz keşke

banner22

resim yükleresim yükle